Makuja luonnosta ja mereltä

Helsingissä luonto ja meri ovat erottamaton osa kaupunkia. Helsingissä on 131 kilometriä rantaviivaa, yli 300 saarta ja metsäänkin pääsee raitiovaunulla tai bussilla. Lähiluonto ja merellisyys maistuvat myös Syötävän Helsingin tapahtumissa.

6.3.-31.12. Moderneja tulkintoja Suomenlinnan ruokakulttuurista, Ravintola Adlerfelt(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
9.5.-28.9. Saunaa ja herkuttelua Lonnan saarella, Lonna(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
21.-28.5. Annalan puutarhan villiyrtit, Annalan puutarha(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
22.5.-21.9. Pizzaristeily Helsingin saaristossa, lähtö Kauppatorilta(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
23.5.-14.9. Nostalgisia makuja: Natalia 60v-juhlaristeily(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
24.5.-15.6. Carelian kesämaut, Ravintola Carelia(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
24.5. Villi-illallisklubi, Annalan puutarha(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
24.-26.5. Mahlatonic, mahlajuomien valmistusta (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
24.5.-6.6. Ruokaviikkojen Hauki-Pizza, Pizzeria Nikolai(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
24.5.-9.6. Haukipullia Helsingin saaristossa, Cafe Bar Valimo(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
24.5.-16.6. Meripaviljongin kesäterassi, Meripaviljonki(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
25.5.-15.6. Saariseikkailu Kaunissaaressa, Kaunissaari(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
25.5.-15.6. 18th Century Viapori’s Food Culture Theme Tour, Suomenlinna(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
29.5.-30.8. Baltic Bites: Kulinaarinen luontoretki, Pihlajasaari(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
1.6. Annalan villikesäbrunssi, Annalan puutarha(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
6.6. Kustaan nimipäiväkahvit, Kahvila Piper, Suomenlinna(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
11.6. Pionit ja pelargonit, Annalan puutarha(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Syötävä Helsinki: Helsingin saaristossa on mukava nauttia veneillen lounasta tai illallista. Kuva: Juha Valkeajoki
Syötävä Helsinki: Helsingin saaristossa on mukava nauttia veneillen lounasta tai illallista. Kuva: Juha Valkeajoki