Kalenteri uudistui: Tutustuu uuteen, helsinkiläisten kanssa suunniteltuun kalenteriin osoitteessa tapahtumat.hel.fi.

Event Calendar

Vanhan tammen juurella

Wed  – 15:45

Internet

Tammet elävät usein satojen vuosien ikään, jopa tuhatvuotisiksi. Tammella onkin erityinen merkitys monissa kansanperinteissä, esimerkiksi viisauden, vakauden ja elämänvoiman symbolina. Suomalaisessa tarustossa tammi on symboloinut myös maata ja taivasta yhdistävää sidettä.

Oletko kaivannut elämääsi lisää mahdollisuuksia jakaa ja vaihtaa ajatuksiasi? Stadin asukastalo Malmin verkkoryhmässä ”Vanhan tammen juurella” keskustelemme vaihtelevista aiheista, maan ja taivaan väliltä. Kokoonnumme keskiviikkoisin klo 14.15 alkaen. Tapaamisen aluksi ohjaajamme johdattavat ajatukset kunkin keskustelukerran teemaan.

Helsingin kaupungin asukastalojen tärkein tehtävä on lisätä hyvinvointia ja ehkäistä yksinäisyyttä. Verkkoryhmä on kaikille avoin. Tervetuloa mukaan keskustelemaan ja pohdiskelemaan yhdessä kiehtovien aiheiden äärelle.

Liity klikkaamalla Verkkosivu-linkkiä oikealla.

Osallistuaksesi keskusteluryhmään tarvitset internet-yhteyden sekä tietokoneen, tabletin tai matkapuhelimen. Tietokonetta käytettäessä Teams-sovellusta ei tarvitse erikseen ladata; voit linkkiä painettuasi vain valita vaihtoehdon ”jatka tällä selaimella”. Jos taas käytät matkapuhelinta, täytyy sinun ladata Teams-sovellus erikseen puhelimeesi.

- - -
Helsingin kaupungin ylläpitämät Stadin asukastalot ovat kaikille avoimia harrastus- ja kohtaamispaikkoja. Tapahtumat ja retket ovat maksuttomia, harrastusmateriaalit ja matkat omakustanteisia. Ohjelmamuutokset ovat mahdollisia.

This is a recurring event:

Vanhan tammen juurella

 – 

 

JAA
Add to calendar (.ics)
Add to Google Calendar
   
Event price

Free entrance

Further information

Event website

Events:

Tue

09:30

Link to event Vauva-taaperoaamu ulkotoimintana

Playground Santahamina

Pihapuuhaa vauvoille, taaperoille ja vanhemmille

Tue

10:00

Link to event Etävauvaperhetoiminta - vauvan vuorokausirytmi (Punavuori)

Internet

Leikkipuistojen etävauvaperhetoimintaan ovat kaikki vauvat perheineen tervetulleita! Se on jatkoa neuvolan etäperhevalmennukselle. Ennakkoilmoittautuminen.

Tue

10:30

Link to event Runoryhmä

Community Centre Malmi

Runoryhmässä luetaan runoja, myös itse kirjoitettuja.