Rakennusvalvonnan ajankohtaisseminaari 2015

Rakennusvalvonnan ajankohtaisseminaari järjestettiin jo neljännen kerran Savoy-teatterissa tiistaina 17.11.2015. Tapahtuma on pääkaupunkiseudun kuntien rakennusvalvontojen järjestämä maksuton koulutustilaisuus rakennus- ja kiinteistöalan ammattilaisille. Seminaari tarjosi tietoa muun muassa uudistuvasta lainsäädännöstä, rakentamisen luvanvaraisuudesta, muutos- ja korjausrakentamisesta sekä pientalorakentamisesta. Tilaisuuden yhteistyökumppanina oli tänä vuonna Verohallinto.

Tilaisuuden esitysaineistot

Tilaisuuden avaus, apulaiskaupunginjohtaja Anni Sinnemäki, Helsinki

UUDISTUVA LAINSÄÄDÄNTÖ

Kokemuksia 1.6.2015 voimaan tulleista lakiuudistuksista, virastopäällikkö Lauri Jääskeläinen, Helsingin rakennusvalvonta (Esitysaineisto)