Seminaari korjaushankkeiden vastuista ja lupaprosessista

Helsingin rakennusvalvontavirasto ja Kiinteistöliitto Uusimaa järjestivät isännöitsijöille ‎sekä kiinteistö- ja rakennusalan henkilöstölle iltapäiväseminaarin asunto-osakeyhtiöiden korjaushankkeiden ‎vastuista ja lupamenettelyistä tiistaina 12.11.2013. Esitykset videoitiin, jotta ne palvelevat mahdollisimman monia korjaushankkeita suunnittelevia.

Katso seminaarin esitykset

Tilaisuuden avaus
, kansliapäällikkö Hannele Pokka, ympäristöministeriö

Korjausrakentamisen viranomaisohjaus, virastopäällikkö Lauri Jääskeläinen, Helsingin kaupungin rakennusvalvonta (Esitysaineisto)