Suoraan sisältöön

Yliopistot ja korkeakoulut

Helsingin yliopisto, yksi maailman parhaista monitieteisistä yliopistoista, uskoo ajattelun voimaan muuttaa asenteita, ihmisiä ja yhteiskuntaa – maailman parhaaksi. Se toimii Helsingissä neljällä kampuksella: keskustassa, Kumpulassa, Meilahdessa ja Viikissä. Tutustu Helsingin yliopistoon ja sen tarjoamiin opiskelumahdollisuuksiin.


Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Yliopistossa koulutetaan muutoksentekijöitä ratkaisemaan yhteiskunnan suuria haasteita ja luomaan hyvinvointia. Aalto-yliopisto muodostuu kuudesta korkeakoulusta. Koulut ovat Kauppakorkeakoulu, Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu, Insinööritieteiden korkeakoulu, Kemian tekniikan korkeakoulu, Sähkötekniikan korkeakoulu ja Perustieteiden korkeakoulu.
Lisätietoa opiskelusta Aalto-yliopistossa

Hanken on ruotsinkielinen yliopisto, jolla on kokemusta kauppatieteiden koulutuksesta ja tutkimuksesta yli sadan vuoden ajalta. Hankenilla on kampukset Helsingissä ja Vaasassa. 
Lisätietoa opiskelusta Hankenilla

Maanpuolustuskorkeakoulu (MPKK) on Puolustusvoimiin kuuluva sotatieteellinen korkeakoulu. Sen keskeisenä tehtävänä on tuottaa korkeasti koulutettua henkilökuntaa Puolustusvoimille ja Rajavartiolaitokselle.
Korkeakoulun opinnoissa akateeminen teoria yhdistyy tiiviisti käytännön koulutukseen. MPKK:sta valmistuu johtajia asiantuntijavalmiuksin.
Lue lisää Maanpuolustuskorkeakoulusta


Taideyliopisto tarjoaa korkeatasoista kuvataiteen, musiikin, tanssin ja teatterin koulutusta innostavassa, monitaiteisessa ympäristössä. Taideyliopisto muodostuu Kuvataideakatemiasta, Sibelius-Akatemiasta ja Teatterikorkeakoulusta.
Lisätietoa opiskelusta Taideyliopistossa

Yliopistot

Linkkejä

 15.03.2021 10:39