Suoraan sisältöön

Iltapäivätoiminta


Tutustu iltapäivätoiminnan järjestäjiin ja toimipaikkoihin

Hakuaika

Hakuaika lukuvuoden 2023–2024 iltapäivätoimintaan on 6.3.–1.5.2023. 

Hakulomake täytetään verkossa ja allekirjoitetaan vahvalla tunnistautumisella. Jos ei ole mahdollisuutta täyttää verkkolomaketta, toimintaan voi hakea myös paperilomakkeella. Hakulomakkeet julkaistaan tällä sivulla 6.3.2023.

Hakuohje

 1. Täytä iltapäivätoiminnan hakemus verkossa. Huoltajaa, jonka verkkopankkitunnuksia on käytetty tunnistautumiseen ja lomakkeen täyttämiseen, pidetään laskun maksavana huoltajana.
 2. Täytä lomake huolellisesti. Jos lomakkeelta puuttuu pakollisia tietoja sitä ei voi lähettää.
 3. Lomaketta lähetettäessä pyydetään tunnistautumaan verkkopankkitunnuksella, mobiilivarmenteella tai sirullisella henkilökortilla. Tunnistautuminen toimii lomakkeen allekirjoituksena.
 4. Voit ladata, tallentaa ja/tai tulostaa lähettämäsi hakemuksen itsellesi. Voit myös ottaa kuvakaappauksen näkymästä. Huom! Lomake ei lähetä sähköpostivahvistusta. 
  Täytä iltapäivätoiminnan hakemus verkossa. (Lomakkeessa on vanhentuneita päivämääriä, joista ei tarvitse välittää).
 5. Tulostettavan lomakkeen voi myös postittaa osoitteeseen: Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Iltapäivätoiminta, PL 51300, 00099 Helsingin kaupunki tai tuoda postilaatikkoon osoitteeseen Töysänkatu 2 D, 00510 Helsinki.
  Tulostettava hakulomake lukuvuodelle 2022-2023 (pdf).
 6. Hakemukset käsitellään joulu-tammikuussa ja toiminta voi alkaa 1.2.2023 alkaen, jos palveluun on saatu riittävä määrä henkilöstöä. Iltapäivätoiminnan aluekoordinaattori on sinuun yhteydessä, mikäli paikka pystytään tarjoamaan.

Iltapäivätoiminnan hakemiseen ja hakemusten käsittelyyn liittyviä kysymyksiä voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen: iltapaivatoiminta@hel.fi

Iltapäivätoiminnan paikan irtisanominen

Jos haluat irtisanoa iltapäivätoiminnan paikan, täytä alla oleva irtisanoutumislomake ja tallenna se laitteellesi. Lähetä lomake turvasähköpostin liitteenä osoitteeseen iltapaivatoiminta@hel.fi.

Iltapäivätoiminnasta irtisanoutumislomake, pdf

Ohje turvasähköpostin käyttöön:

 1. Turvasähköpostin pääset lähettämään osoitteessa https://securemail.hel.fi/.
 2. Kirjoita Lähettäjä-kenttään oma sähköpostiosoitteesi ja paina Jatka.  
 3. Paina Tunnistaudu-painiketta ja tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla sivun ohjeiden mukaan.
 4. Kirjoita Vastaanottaja-kenttään iltapaivatoiminta@hel.fi
 5. Kirjoita Aihe-kenttään jokin otsikko (esimerkiksi Iltapäivätoiminnan paikan irtisanominen) sekä Viesti-kenttään jokin viesti (esimerkiksi ”Haluan irtisanoa lapseni iltapäivätoiminnan paikan. Terveisin XX”) .
 6. Klikkaa Valitse tiedostot -painiketta ja valitse laitteeltasi täytetty ja tallennettu irtisanoutumislomake.
 7. Paina Liitä-painiketta.
 8. Paina lopuksi Lähetä-painiketta.

Voit myös toimittaa lomakkeen osoitteeseen Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Iltapäivätoiminta, PL 51300, 00099 Helsingin kaupunki.

Irtisanomisaika on yksi kalenterikuukausi. Esimerkiksi jos paikka irtisanotaan 6.10., irtisanominen astuu voimaan 1.12. ja asiakasmaksu peritään tässä tapauksessa loka- ja marraskuulta.25.01.2023 13:23