Suoraan sisältöön

Asumisoikeuden järjestysnumerot

Verkkopalvelu, jonka kautta voi hakea uutta järjestysnumeroa tai tarkastella voimassa olevia asumisoikeusjärjestysnumeroitaan.

Asian käsittelyn eteneminen:

Haku sähköisen asiointipalvelun kautta:

Jos hakijalla ei ole asumisoikeusjärjestysnumeroa, tai hän haluaa hakea uuden numeron, hän voi hankkia sellaisen täyttämällä hakemuksen.

Jätettyään hakemuksen sähköisen asiointipalvelun kautta hakija saa asiointikansioonsa tiedon hakemuksen käsittelystä, kuten hakemuksen vastaanotosta asumisoikeusjärjestelmään, ja ilmoituksen, kun uusi järjestysnumero saapuu asiointikansioon.

Hakija saa asiointikansion tapahtumista ilmoituksen sähköpostiinsa. Huomaa, että sähköposti-ilmoituksessa ja hakemuksen otsikon perässä oleva numero on asiointikansion asianumero, ei asumisoikeuden järjestysnumero.

Omia asumisoikeusjärjestysnumeroitaan voi katsoa kirjautumalla järjestelmään ja avaamalla hakemuksen tiedot. Tällöin näkyviin tulevat kaikki voimassa olevat asumisoikeusjärjestysnumerot. Jos hakijalla on asumisoikeusjärjestysnumero, hän voi halutessaan ilmoittautua myös e-asiointipalvelun linkkien kautta asumisoikeusasuntojen rakennuttajille.

Haku verkkolomakkeella:

Järjestysnumeroa voi hakea myös verkkolomakkeella joka ei vaadi tunnistautumista, mutta silloin sinun ei ole mahdollista seurata hakemuksesi tilannetta. Järjestysnumero lähetetään verkkolomakkeessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Palvelussa voi katsoa myös voimassa olevat järjestysnumerot laittamalla henkilötunnuksen sille varattuun kohtaan ja painamalla Tarkista henkilötunnus. Järjestelmä tuo näkyviin info-ruudun, jossa ilmoitetaan hakijan voimassa olevat/käyttämättömät järjestysnumerot.

Käsittelyaika:

Voimassa olevat järjestysnumerot ovat käytettävissä heti. Uuden järjestysnumeron hakija saa asiointikansioonsa hakemuksen jättöpäivää seuraavana arkipäivänä.

Voimassaoloaika:

Asumisoikeusnumero on voimassa niin kauan, kun sillä on saatu asumisoikeusasunto.

Lisätietoja:

Asumisoikeusasuntojen sijaintia voi tarkastella kartalla.

Sähköinen asiointi

 Siirry palveluun »


Vaatii tunnistautumisen
Tallentuu asiointikansioon
Henkilöasiakkaille

Käytön edellytykset:

Palvelun käyttö edellyttää tunnistautumista pankkitunnuksin tai mobiilitunnuksin.
Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias.

Avoinna joka päivä ympäri vuorokauden

Saatavilla olevat kielet:

suomi, ruotsi, englanti

Sähköinen asiointi

 Verkkolomake, ei tunnistautumista »


Henkilöasiakkaille

Käytön edellytykset:

Ei vaadi tunnistautumista pankki- tai mobiilitunnuksilla.

Puhelinpalvelu:

09 310 13032.
avoinna ma-to 09-11

Palvelusta vastaa:

Kaupunkiympäristön toimiala

Suomeksi | På svenska » | In English »