Suoraan sisältöön

Omaishoitajien sähköinen hyvinvointi- ja terveystarkastus

Sähköisen hyvinvointi- ja terveystarkastuksen avulla omaishoitaja saa kohdennettua tietoa hyvinvoinnista ja terveydestä. Tarkastuksen jälkeen hän voi osallistua sähköisiin valmennusohjelmiin, joita ovat:

-  Painonhallinta
-  Terveellinen ravinto
-  Tupakoinnin lopetus
-  Alkoholin vähentäminen
-  Univalmennus
-  Stressin hallinta
-  Optimismi
-  Positiivinen vuorovaikutus parisuhteessa
-  Hyvät teot
-  Ihmissuhdevalmennus
-  Kiitollisuus
-  Ristiriitojen ratkaisu parisuhteessa
-  Liikuntaohjelmat: Astmaatikolle, diabeetikolle, sepelvaltimotautia tai verenpainetautia sairastavalle, tuki- ja liikuntaelinsairaalle

Sähköisen hyvinvointi- ja terveystarkastuksen tekeminen

1. Luettuasi alla olevat ohjeet, avaa Omaishoitajan sähköinen terveys- ja hyvinvointitarkastus -linkki, joka on tällä sivulla Lue lisää -otsakkeen alla.

2. Luo palvelussa itsellesi käyttäjätunnukset ja anna sähköpostiosoite valmennusviestien vastaanottamista varten. Voit tehdä tarkastuksen ilman käyttäjätunnusta ja sähköpostiosoitetta, kirjoita näihin kohtiin esim. oma nimesi. Huomioithan kuitenkin, että ilman sähköpostiosoitetta et voi ottaa käyttöösi valmennusohjelmia.

3. Kun olet tehnyt hyvinvointi- ja terveystarkastuksen paina sivun alalaidasta Näytä raportti. Saat raportin tuloksistasi ja niihin perustuvat toimintaohjeet sivun lopusta.

Jos et pysty tekemään sähköistä hyvinvointi- ja terveystarkastusta ja koet, että terveydentilasi olisi syytä tarkistaa, ota yhtyettä omaan työterveyshuoltoon, opiskelijaterveydenhuoltoon tai terveysasemalle.

Kyse ei ole kaupungin lakisääteisestä palvelusta vaan Duodecimin tarjoamasta vapaaehtoisesta palvelusta. Duodecim on henkilötietojen rekisterinpitäjä ja käsittelee tietoja omaan käyttötarkoitukseensa.

Käytön edellytykset:

Helsinkiläiset omaishoitajat.

Saatavilla olevat kielet:

suomi, ruotsi

Aiheeseen liittyvät palvelut:

Palvelusta vastaa:

Sosiaali- ja terveystoimiala


Suomeksi | På svenska » | In English »

JAA