Suoraan sisältöön

Mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitajan vastaanotto

Jos ahdistus, masennus, unettomuus, jokin elämänkriisi tai riski liiallisesta päihteidenkäytöstä painaa sinua, tule sairaanhoitajan vastaanotolle saamaan apua tilanteeseesi. Mielenterveys- ja päihdetyöhön erikoistuneet sairaanhoitajat työskentelevät yhdessä lääkärin kanssa. Voit kysyä sairaanhoitajalta neuvoa myös silloin, kun olet huolissasi läheisesi päihteiden käytöstä.

Hoitojakso sisältää 1-10 vastaanottokäyntiä. Teemme tarkemman selvityksen hoidon tarpeesta ja räätälöimme hoidon mahdollisimman sopivaksi sinulle huomioimalla elämäntilanteesi ja oireesi. Hoitovalikoimaamme kuuluvat muun muassa ahdistuksen, masennuksen ja unettomuuden hoito-ohjelmat sekä nettiterapia, psykofyysinen fysioterapia, erilaiset ryhmäterapia-ohjelmat ja lyhytpsykoterapia.

Mielenterveys- ja päihdetyön hoitajan vastaanotto on kiireetöntä hoitoa, johon tarvitaan terveysaseman lääkärin tai hoitajan tekemä hoidontarpeen arviointi. Pääset mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitajan vastaanotolle ottamalla yhteyttä omalle terveysasemallesi. Voit jättää yhteydenottopyynnön sähköisesti Maisan kautta tai soittaa terveysasemalle tai käydä terveysaseman päivystyksessä kertomassa tilanteestasi.

Mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitajan vastaanotto on yli 18-vuotiaille tarkoitettua maksutonta palvelua.

Saatavilla olevat kielet:

suomi, ruotsi

Asiointipalvelut:

Aiheeseen liittyvät palvelut:

Yhteystiedot ja toimipisteet:

 1    2    3    4    5    >   

Palvelusta vastaa:

Sosiaali- ja terveystoimiala


Suomeksi | På svenska » | In English »