Suoraan sisältöön

Iltapäivätoiminta / Vallilan ala-aste / Saarenkadun toimintapaikka, Helsingin Jalkapalloklubi ry


Avaa suurempi kartta
Osoite:
Saarenkatu 4
00550 Helsinki

Puhelin: +358 40 559 7634
Sähköposti: krista.rimpila@hjk.fi


Aukioloajat:
Voimassa toistaiseksi:
- ma-pe 17.00 asti


Asiakasmaksu on 100 €/kk, kun toiminta päättyy klo 16.00 ja 120 €/kk, kun toiminta päättyy klo 17.00.

Toimipisteen kuvaus:
eidän Hermannin iltapäiväkerhomme sijaitsee koulun ja päiväkodin kyljessä. Yhteistyö koulun ja päiväkodin kanssa sujuu hyvin. Olemme iloinen, energinen, liikunnallinen ja luova ryhmä. Luomme yhdessä lasten kanssa ip:n säännöt ja toimintasuunnitelmat. Lasten ja perheiden toiveet ovat aina etusijalla.

Meillä toimiva HJK-huolto on kerhomme sydän. HJK-huolto kokoontuu kerran viikossa torstaisin, ryhmässä on vuorollaan noin neljä lasta ja yksi ohjaaja. Silloin poimitaan viikolla nousseita tärkeitä puheenaiheita ja jaamme henkilökohtaisia- ja ryhmätimantteja hyvästä toiminnasta sekä reilumeininkikortteja. Kaikki aiheet puhutaan auki. Avoimuus on meille tärkeää, sillä vältämme mahdollisesti uusiutuvia kömmähdyksiä. Yhteisellä avoimuudella takaamme myös laadun, jatkuvan kasvun ja kehityksen.

Suomen luonto kaikkineen kulkee myös matkassamme mukana. Käytämme Violan ja Paavalin puistoja lähes joka päivä. Lisäksi meillä on ajoittain käytössä Vallilan pääkoulun liikuntasali. Tällä hetkellä noudatamme THL:n suosituksia ja ulkoilemme päivästä suurimman osan ja toimimme mahdollisimman paljon pienryhmissä.

Tervetuloa mukaan meidän iltapäiväkerhoon!

Ryhmän tiedot:
Jaana Heiskanen
044 356 2976Muut yhteystiedot:
Ryhmän tiedot
+358 44 356 2976
ip.hermanni@hjk.fi

Aluekoordinaattori
Eeva Elsinen
+358 9 310 89205, +358 40 334 5825
eeva.elsinen@hel.fi

Muualla verkossa:
Hakeminen iltapäivätoimintaan

Lisätietoja:
HJK-iltapäiväkerhossa liikutaan monipuolisesti joka päivä! Toimimme koulun tiloissa. Tausta-ajatuksenamme on laadukas, lapsilähtöinen, liikunnallinen ja luotettava kerhotoiminta. Kerho ei ole jalkapallopainotteinen. Hae mukaan iloiseen HJK-toimintaan!
Kuva kohteestaSuomeksi | På svenska » | In English »