Suoraan sisältöön

Iltapäivätoiminta / Helsingin ranskalais-suomalainen / Tietokuja 2 / Laajalahdentie 23 (IBM-talo) koulu, Helsingin Jalkapalloklubi ry


Avaa suurempi kartta
Osoite:
Laajalahdentie 23
00330 Helsinki

Puhelin: +358 50 366 6767
Sähköposti: kaisa.tolvanen@hjk.fi


Aukioloajat:
Voimassa toistaiseksi:
- ma-pe 17.00 asti


Asiakasmaksu on 100 €/kk, kun toiminta päättyy klo 16.00 ja 120 €/kk, kun toiminta päättyy klo 17.00.

Toimipisteen kuvaus:
Helsingin ranskalais-suomalaisen koulun HJK:n järjestämässä iltapäivätoiminnassa haluamme tarjota lapselle turvallisen ja liikunnallisen paikan viettää iltapäivää yhdessä kavereiden ja ohjaajien kanssa. Haluamme tukea lasten ryhmäytymistä koko kouluvuoden ajan, ja meille on tärkeää, että kerhoon on kiva tulla.

Kannustamme lapsia liikunnallisuuteen leikkien ja pelien kautta, mutta kerhomme on myös paikka, jossa saa rauhoittua, vaikka askartelemaan tai piirtämään koulupäivän jälkeen. Kerhomme ulkoilualue on monipuolinen, sillä siihen kuuluu mm. ruohoalue, hiekkakenttä, leikkipuisto ja pieni jalkapallokenttä.

Teemme tiivistä yhteistyötä perheiden ja koulun kanssa, ja myös kerhossa puhallamme yhteen hiileen lasten ja aikuisten kesken.

Kerhomme toimii tällä hetkellä poikkeuksellisesti väistötiloissa Munkkiniemessä, IBM:n toimistorakennuksessa. Koulun remontin valmistuttua palaamme takaisin Munkkivuoreen HRSK:n koululle.

Tervetuloa Munkkiniemeen, täällä jokainen on tärkeä osa joukkuetta!

Ryhmän tiedot:
040 830 5980
ip.hrsk@hjk.fiMuualla verkossa:
Hakeminen iltapäivätoimintaan

Lisätietoja:
HJK-iltapäiväkerhossa liikutaan monipuolisesti joka päivä! Toimimme koulun väistötiloissa IBM-talossa. Ryhmän toimintakieli on suomi. Tausta-ajatuksenamme on laadukas, lapsilähtöinen, liikunnallinen ja luotettava kerhotoiminta. Kerho ei ole jalkapallopainotteinen. Hae mukaan iloiseen HJK-toimintaan!
Kuva kohteestaSuomeksi | På svenska » | In English »