Suoraan sisältöön

Hopeatien palvelutalo/Pohjois-Haagan palvelukeskus


Avaa suurempi kartta
Osoite:
Hopeatie 14
00440 Helsinki

Postiosoite:
Hopeatien palvelutalo/Pohjois-Haagan palvelukeskus, PL 8161, 00099 Helsingin kaupunki

Puhelin: +358 9 310 46779


Aukioloajat:
Voimassa toistaiseksi:
- ma-su 8.00-18.00
Toimisto avoinna:
- ma-pe 8.00-16.00
- la-su - Suljettu


Jos sinulla on hengitysinfektion tai koronavirustartunnan oireita, jää kotiin sairastamaan. Sinun ei tarvitse hakeutua testiin, jos oireesi ovat lieviä.

Jos oireesi pitkittyvät tai tarvitset ammattilaisen arvion, tee oirearvio omaolo.fi-palvelussa tai kysy neuvoa www.hel.fi-sivujen chatbotista (livechat-mahdollisuus arkisin klo 9-14). Jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan, p. 09 310 10024 ma-pe klo 8-16.

Jos sinulla on vakavampia oireita, kuten hengenahdistusta tai heikkenevä yleisvointi ja mietit päivystykseen hakeutumista, soita päivystysapuun, p. 116 117. Hätätilanteessa soita hätänumeroon 112 (esimerkiksi äkillinen rintakipu).

Toimipisteen kuvaus:
Palvelukeskus on avoin kohtaamispaikka, joka tukee kotona asumistasi ja edistää hyvinvointiasi.

Pohjois-Haagan palvelukeskus on Helsingin kaupungin Hopeatien palvelutalon ja Helsingin Seniorisäätiön Mariankodin yhteinen palvelukeskus. Järjestämme toimintaa sekä Hopeatien että Mariankodin toimipisteissä. Toimipisteet sijaitsevat vierekkäin Pohjois-Haagan juna-aseman läheisyydessä.

Hopeatiellä suuret ikkunat tuovat valoa ja ympäröivä luonto luo kodikkaan tunnelman. Meillä on ravintola, jonne voit tulla nauttimaan aamupalaa, lounasta ja päivällistä. Järjestämme monenlaista harrastus- ja ryhmätoimintaa ja tapahtumia ilolla ja hymyllä. Kuntosalilla pääset harjoittelemaan itsenäisesti tai ohjatusti helppokäyttöisillä laitteilla.

Hopeatien toimipisteessä työskentelee sosiaaliohjaaja, kulttuuriohjaaja, fysioterapeutti sekä vastaavat ohjaajat. Lisäksi toimintaa järjestävät muun muassa järjestöt ja vapaaehtoiset.

Voit lainata verenpainemittaria omatoimiseen mittaukseen. Lisäksi meillä on asiakastietokoneita ja tulostin omatoimiseen käyttöön. Jos haluat opastusta älylaitteiden tai kannettavan tietokoneen käyttöön, varaa aika digineuvontaan.

Sydämellisesti tervetuloa Pohjois-Haagan palvelukeskukseen!

Palvelukeskuksen toiminta on tarkoitettu eläkeläisille ja työttömille. Palvelu on maksutonta, ellei toisin mainita. Saat tarvittavan palvelukeskuskortin maksutta palvelukeskuksen neuvonnasta.Toiminnasta vastaa:
Sosiaali- ja terveystoimiala
Kuva kohteesta

Esteettömyys

Reitti pääsisäänkäynnille

  • Saattoliikenteen pysähtymispaikka sijaitsee sisäänkäynnin läheisyydessä (etäisyys enintään 5 metriä), josta sisäänkäynnille pääsee siirtymään sujuvasti.
  • Kulkureitti sisäänkäynnille on tasainen ja riittävän leveä sekä valaistu.

Pääsisäänkäynti

  • Sisäänkäynti erottuu selkeästi ja on valaistu. Sisäänkäynnin yläpuolella on katos.
  • Sisäänkäynnin ovet erottuvat selkeästi. Ovi aukeaa automaattisesti liikkeentunnistimella.

Sisätilat

  • Toimipiste sijaitsee samassa kerroksessa kuin sisäänkäynti.
  • Sisätilojen ovet eivät erotu selkeästi seinästä.
  • Toimipisteessä on esteetön wc.
  • Toimipisteessä on kiinteä induktiosilmukka juhlasalissa.


Suomeksi | På svenska » | In English »