Suoraan sisältöön

Iltapäivätoiminta / Mikael Agricolan kirkko / Linguajoy Language Club, Linguajoy Kielikerhot Oy


Avaa suurempi kartta
Osoite:
Tehtaankatu 23
00150 Helsinki

Puhelin: +358 41 319 6675
Sähköposti: ip_punavuori@linguajoy.fi


Aukioloajat:
Voimassa toistaiseksi:
- ma-pe 17.00 asti


Asiakasmaksu on 100 €/kk, kun toiminta päättyy klo 16.00 ja 120 €/kk, kun toiminta päättyy klo 17.00.

Toimipisteen kuvaus:
Linguajoy järjestää 1-2 luokkalaisten koululaisten iltapäiväkerhotoimintaa Helsingissä. Linguajoy on Helsingin kaupungin palveluntuottaja ja toiminta on kaupungin alaista iltapäivätoimintaa. Toiminta pohjautuu perusopetuslaissa määritettyihin iltapäivätoiminnan arvoihin ja tavoitteisiin.

Koululaisen elämyksellistä Linguajoy Active English iltapäivää siivittävät ulko- ja sisäliikunta, läksypiiri, innostavat pelit, leikit, musiikki, taide- ja tiedeprojektit, retket, hauskat kielimaistiaiset ja kiireettömät lepo-ja rentoutushetket. Linguajoy elävöittää lapsen iltapäivää inspiroivan englantirikasteisen ohjelman avulla, mutta kerhossa voi kuitenkin toimia vallan mainiosti myös vain suomen kielellä. Kerhossa nautitaan välipala. Kerholaiset ovat vakuutettuja toiminnan ajan.

IP -tilat sijaitsevat osoitteessa Tehtaankatu 23. Käytössämme on tilava kerhohuone ja monipuolinen sisäliikuntasali Agricola kirkon tiloissa. Noudamme lapset Tehtaankadun ala-asteelta iltapäivätoimintaan.

Ryhmän tiedot:
Ryhmän p. 044 978 3710

Vastuuohjaaja Henrietta Kvist
041 319 6675Muualla verkossa:
Hakeminen iltapäivätoimintaan

Lisätietoja:
Linguajoy Active English iltapäivää Punavuoressa siivittävät ulko- ja sisäliikunta, läksypiiri, innostavat pelit, leikit, musiikki, taide- ja tiedeprojektit, hauskat kielimaistiaiset, retket sekä kiireettömät lepohetket. Tavoitteemme on elävöittää koululaisen iltapäivää inspiroivan ohjelman avulla, joka antaa myös mahdollisuuden kehittää englannin kieli- ja vuorovaikutustaitoja. Kerhotila ja monipuolinen sisäliikuntasali sijaitsee Agricola kirkon yhteydessä Tehtaankadulla.
Kuva kohteestaSuomeksi | På svenska » | In English »