Suoraan sisältöön

Iltapäivätoiminta / Munkkivuoren ala-aste, Helsingin Jalkapalloklubi ry


Avaa suurempi kartta
Osoite:
Raumantie 2
00350 Helsinki

Puhelin: +358 50 366 6767
Sähköposti: kaisa.tolvanen@hjk.fi


Aukioloajat:
Voimassa toistaiseksi:
- ma-pe 17.00 asti


Asiakasmaksu on 100 €/kk, kun toiminta päättyy klo 16.00 ja 120 €/kk, kun toiminta päättyy klo 17.00.

Toimipisteen kuvaus:
avoitteenamme on tarjota lapsilähtöistä, mukavaa ja merkityksellistä toimintaa lapsille koulupäivän jälkeen. Haluamme luoda kerhoon ilmapiirin, jossa lapsi viihtyy ja tuntee olonsa turvalliseksi.

Kerhossamme lapsi pääsee kokeilemaan ja oppimaan eri liikuntataitoja ja lajeja. Päivittäin tarjoamme ohjattuja toimintatuokioita, joiden sisältöihin lapset pääsevät vahvasti myös itse vaikuttamaan. Toimintatuokioita on aina vähintään kaksi, joista toinen on liikunnallinen ja toinen rauhallisempaa tekemistä. Näistä lapsi voi valita itselleen mieluisan.

Koska koemme iltapäiväkerhon olevan osa lapsen vapaa-aikaa, jätämme reilusti aikaa myös lasten omille leikeille. Pääsääntöisesti toimintamme sijoittuu koulun tiloihin ja pihalle, mutta hyödynnämme myös lähialueen puistoja ja metsiä.

Tervetuloa Munkkivuoren kerhoon!

Ryhmän tiedot:
040 649 7195
ip.munkkivuori@hjk.fiMuualla verkossa:
Hakeminen iltapäivätoimintaan

Lisätietoja:
HJK-iltapäiväkerhossa liikutaan monipuolisesti joka päivä! Toimimme koulun tiloissa. Tausta-ajatuksenamme on laadukas, lapsilähtöinen, liikunnallinen ja luotettava kerhotoiminta. Kerho ei ole jalkapallopainotteinen. Hae mukaan iloiseen HJK-toimintaan!
Kuva kohteestaSuomeksi | På svenska » | In English »