Suoraan sisältöön

Iltapäivätoiminta / Metsolan ala-asteen koulu / Etupellontien toimintapaikka, Helsingin Jalkapalloklubi ry


Avaa suurempi kartta
Osoite:
Etupellontie 6
00680 Helsinki

Puhelin: +358 40 173 8636
Sähköposti: samuel.bird@hjk.fi


Aukioloajat:
Voimassa toistaiseksi:
- ma-pe 17.00 asti


Asiakasmaksu on 100 €/kk, kun toiminta päättyy klo 16.00 ja 120 €/kk, kun toiminta päättyy klo 17.00.

Toimipisteen kuvaus:
Metsola on mainio iltapäiväkerho! Tarjoamme lapsille reipasta ja lystikästä toimintaa. Päivittäin ohjelmistossa korostuu ulkoilu, liikunnallisuus, leikit ja luova ilmaisu. Meillä on päivittäin kolme eri toimintatuokiota, joista lapsi voi valita mieleisen. Tarjoamme lapsille mahdollisuuden harrastaa monipuolisesti liikuntaa ja kokeilla myös uusia liikunnallisia lajeja (esim. parkour, frisbeegolf ja ultimate).

Pitkän ja hektisen koulupäivän jälkeen on myös hyvä välillä rentoutua, joten ohjelmistosta löytyy myös rauhallista toimintaa, kuten joogaa, satutuokioita, askartelua ja satuhierontaa.

Teemme myös retkiä lähiympäristön metsiin, puistoihin ja kirjastoon. Teemme tiivistä yhteistyötä koulun kanssa. Toimintamme on lapsilähtöistä, lapsilla on mahdollisuus osallistua toiminnan suunnitteluun.

Tervetuloa hauskaan Metsolaan!

Ryhmän tiedot:
044 500 5360
ip.metsola@hjk.fiMuualla verkossa:
Hakeminen iltapäivätoimintaan

Lisätietoja:
HJK-iltapäiväkerhossa liikutaan monipuolisesti joka päivä! Toimimme koulun tiloissa. Tausta-ajatuksenamme on laadukas, lapsilähtöinen, liikunnallinen ja luotettava kerhotoiminta. Kerho ei ole jalkapallopainotteinen. Hae mukaan iloiseen HJK-toimintaan!
Kuva kohteestaSuomeksi | På svenska » | In English »