Suoraan sisältöön

Iltapäivätoiminta / Vattuniemen ala-aste / Linguajoy Language Club, Linguajoy Kielikerhot Oy


Avaa suurempi kartta
Osoite:
Vattuniemenkatu 23
00210 Helsinki

Puhelin: +358 40 570 4307
Sähköposti: info@linguajoy.fi


Aukioloajat:
Voimassa toistaiseksi:
- ma-pe 17.00 asti


Asiakasmaksu on 100 €/kk, kun toiminta päättyy klo 16.00 ja 120 €/kk, kun toiminta päättyy klo 17.00.

Toimipisteen kuvaus:
Linguajoy järjestää 1-2 luokkalaisten koululaisten iltapäiväkerhotoimintaa Helsingissä. Linguajoy on Helsingin kaupungin palveluntuottaja ja toiminta on kaupungin alaista iltapäivätoimintaa. Toiminta pohjautuu perusopetuslaissa määritettyihin iltapäivätoiminnan arvoihin ja tavoitteisiin.

Koululaisen elämyksellistä Linguajoy Active English iltapäivää siivittävät ulko- ja sisäliikunta, läksypiiri, innostavat pelit, leikit, musiikki, taide- ja tiedeprojektit, retket, hauskat kielimaistiaiset ja kiireettömät lepo-ja rentoutushetket. Linguajoy elävöittää lapsen iltapäivää inspiroivan englantirikasteisen ohjelman avulla, mutta kerhossa voi kuitenkin toimia vallan mainiosti myös vain suomen kielellä. Kerhossa nautitaan välipala. Kerholaiset ovat vakuutettuja toiminnan ajan.

Toimimme koulun tiloissa.

Ryhmän tiedot:
Ryhmän puh. 041 317 5855

Vastuuohjaaja Henrietta Kvist
041 319 6675Muut yhteystiedot:
Ryhmän yhteystiedot
+358 41 317 5855
ip_lauttasaari@linguajoy.fi

Muualla verkossa:
Hakeminen iltapäivätoimintaan

Lisätietoja:
Linguajoy Active English iltapäivää Vattuniemessä siivittävät ulko- ja sisäliikunta, läksypiiri, innostavat pelit, leikit, musiikki, taide- ja tiedeprojektit, hauskat kielimaistiaiset, retket sekä kiireettömät lepohetket. Tavoitteemme on elävöittää koululaisen iltapäivää inspiroivan ohjelman avulla, joka antaa myös mahdollisuuden kehittää englannin kieli- ja vuorovaikutustaitoja. Toimimme koulun tiloissa, jossa nautitaan päivittäin maittava välipala.
Kuva kohteestaSuomeksi | På svenska » | In English »