Suoraan sisältöön

Iltapäivätoiminta / Elias-koulu, Elias-Koulun Kouluyhdistys ry


Avaa suurempi kartta
Osoite:
Ehrensvärdintie 31-35
00150 Helsinki

Puhelin: +358 9 622 4686
Sähköposti: toimisto@eliaskoulu.fi


Aukioloajat:
Voimassa toistaiseksi:
- ma-pe 17.00 asti


Asiakasmaksu on 100 €/kk, kun toiminta päättyy klo 16.00 ja 120 €/kk, kun toiminta päättyy klo 17.00.

Toimipisteen kuvaus:
Koulumme järjestää Helsingin kaupungin ylläpitämää iltapäivätoimintaa ensimmäisen ja toisen luokan oppilaille. Toiminnassa on mukana vuosittain noin 40 lasta, siis lähes kaikki eka- ja tokaluokkalaiset. Toimintaa järjestetään koulun tiloissa ja Merimessissä, joka sijaitsee aivan koulun lähellä, Perämiehenkadulla. Ohjaajina toimivat vakituiset työntekijämme, Ressu ja Sari, sekä eka- ja tokaluokan koulunkäynninohjaajat.

Elias-koulun iltapäivätoiminta on hyvin liikkuvaa ja ulkona ollaan paljon. Koulumme piha on pieni, mutta joskus se on hauska paikka leikkiä ja juosta hippaa. Vipinää ja iloista menoa riittää isossa joukossa. Lähipuistoissa ulkoillaan paljon ja toisinaan myös merenrannalla. Talvisin lasketaan mäkeä ja luistellaan.

Välipala syödään koulun ruokalassa ja siellä myös leivotaan viikoittain pienissä ryhmissä.

Merimessissä touhutaan paljon, piirretään, rakennetaan majoja, leikitään kauppaa ja kahvilaa, lueskellaan kirjoja ja tehdään pieniä esityksiä. Päivät menevät joutuisasti ja useimmiten leikit jäävät lasten mielestä kesken, kun vanhemmat tulevat heitä hakemaan.

Ryhmän tiedot:
Sari
050 4656 334Muut yhteystiedot:
Ryhmän yhteystiedot
+358 50 465 6334
sari.nordstrom@eliaskoulu.fi, toimisto@eliaskoulu.fi

Muualla verkossa:
Hakeminen iltapäivätoimintaan

Lisätietoja:
Iltapäivätoimintamme painottuu monipuoliseen ulkoiluun ja liikuntaan lähipuistoissa ja koulun pihalla. Koulun välittömässä läheisyydessä sijaitsee oma tilamme, Merimessi. Siellä lapset voivat leikkiä, pelata, askarrella ja tutustua toisiinsa. Toisinaan teemme eväsretkiä ja leivomme tai käymme vaikkapa museossa.
Kuva kohteestaSuomeksi | På svenska » | In English »