Suoraan sisältöön

Kaupunginarkiston palautelomake

Haluatko kysyä Helsingin kaupunginarkiston aineistosta tai kaupungin historiasta tai antaa palautetta kaupunginarkistolle? Voit lähettää kysymyksesi ja palautteesi oheisen lomakkeen kautta. Jos haluat viestiisi vastauksen, täytä myös yhteystietosi (nimi ja sähköpostiosoite tai puhelinnumero). Palautteen voit jättää halutessasi nimettömänä tai nimimerkillä. Viestisi voidaan julkaista luvallasi kaupungin sivuilla (www.hel.fi/palaute).

Jos kysymyksesi tai palautteesi koskee tiettyä paikkaa tai aluetta, merkitse tarkoittamasi alue myös kartalle.

Palautteen lähettäminen ei onnistunut.

Virhe saattaa johtua esim. liian suuresta liitetiedostosta. Liite voi olla enimmillään 5Mt suuruinen.

(enintään 5000 merkkiä)
TAI

Jätä yhteystietosi jos haluat henkilökohtaisen vastauksen. Jos annat luvan palautteen julkaisemiseen, vain nimi tai nimimerkki julkaistaan.

Koska tämän sähköpostin tietoturvaa ei ole varmistettu, palautteessanne ei ole syytä mainita esim. henkilötunnuksia, pankkitilin numeroja tai varallisuutta koskevia tietoja eikä myöskään arkaluontoisia tietoja kuten tietoja terveydentilasta tai asiakkuuteen liittyviä tietoja.

Sähköinen viesti toimitetaan viranomaiselle lähettäjän omalla vastuulla (Laki sähköisestä asioinnista viranomaistoiminnassa 24.1.2003/13, 8 §). Jos asiakirjan toimittamiselle on asetettu määräaika, lähettäjän on huolehdittava siitä, että asiakirja saapuu viranomaiseen määräajassa (Hallintolaki 6.6.2003/434, 17 §).

Tämän vuoksi palauteviestinä ei tule lähettää esimerkiksi lakisääteisiä muistutuksia, kanteluja tai oikaisuvaatimuksia päätöksistä.
Palautejärjestelmän rekisteriseloste

Tietoa palautteen antamisesta