Suoraan sisältöön

Kulttuurikeskukset

Kantakaupunki

Annantalo
Annantalo on monitaiteinen lasten, nuorten ja perheiden taidekeskus, jonka toiminnan päämuodot ovat taideopetus, näyttelyt ja erilaiset esitykset, tapahtumat ja työpajat. Annantalo kehittää taidekasvatustyötä myös valtakunnallisesti.

Caisa
Kansainvälinen kulttuurikeskus Kalliossa. Caisa edistää taiteen ja kulttuurin keinoin Helsingin kehittymistä monimuotoiseksi kaupungiksi. Caisassa järjestetään esityksiä, tapahtumia ja näyttelyitä sekä annetaan taideopetusta.

Savoy-teatteri
Kansainvälinen konserttisali ja vierailunäyttämö keskellä Helsinkiä. Teatterissa on 750 paikkaa ja vuosittain noin 200 tapahtumapäivää..

Länsi- ja Pohjois-Helsinki

Kanneltalo
Läntisen Helsingin kulttuurikeskus. P-junalla Rautatieasemalta 13 min. Ohjelmistossa teatterialan ensi-iltoja, kantaesityksiä sekä kansainvälisiä vierailuja

Malmitalo
Pohjoisten ja koillisten kaupunginosien kulttuurikeskus. Malmitalon ohjelmaan kuuluu monipuolisesti teatteria, konsertteja, näyttelyitä sekä elokuvia.

Itä-Helsinki

Stoa
Itä- ja Kaakkois-Helsingin alueen kulttuurikeskus. Stoan ohjelmatarjonnan kärjessä ovat tasokkaat koti- ja ulkomaiset nykytanssi- ja nykysirkusesitykset.

Vuotalo
Helsingin itäisin kulttuurikeskus metron päätepisteessä, urbaanin kaupunkiluonnon keskellä. Ohjelmistossa on konsertteja, lastentapahtumia, elokuvia, teatteria ja galleriatoimintaa.28.02.2020 12:47