Suoraan sisältöön

Tenniskentät

Mustikkamaan tenniskentät, kuva: Konsta Linkola

Tenniskenttiä ympäri Stadia

Kaupungin ulkotenniskentät ovat helsinkiläisten käytössä huhtikuun loppupuolelta alkaen kenttien aukioloaikana. Kentät ovat pääsääntöisesti auki kello 8.00 - 21.00 ja monessa paikassa jopa 22.00 asti.

Kesäkaudella 2022 tenniskenttien sähköinen varaaminen on mahdollista Varaamosta. Tenniskentän varaaminen Varaamo-palvelun kautta maksaa 3,50 e/30 min. Vapaalla ulkotenniskentällä voi yhä pelata maksutta saapumisjärjestyksessä, mikäli paikalla ei ole yksittäisvuoron lunastaneita. Varaamosta varattavissa ovat Ala-Malmin, Arabianrannan, Herttoniemen, Jakomäen, Kannelmäen, Kontulan, Kurkimäen, Lauttasaaren, Puistolan, Pukinmäen, Siltamäen ja Tapulikaupungin liikuntapuistoissa. Varattavia kenttiä on yhteensä noin kaksikymmentä ja varattavien kenttien määrä vaihtelee toimipisteittäin. Varattavat kentät on merkitty opasteisiin paikan päällä, ja vähintään yksi kenttä kustakin toimipisteestä jätetty sähköisen varaamisen ulkopuolelle.

Tenniskentät

Muiden hallinnoimat tenniskentät ja -hallit
Lipas -liikunnan tietopankki. Suomalaisen liikunnan tietopankin hakukoneesta löydät tietoa muiden tahojen hallinnoimista eri lajien liikuntapaikoista. Lue lisää täältä26.04.2022 09:55