Evenemangskalender

Din cancer i mig – Ismo Dance Company

fr 

Caisa, Ekogatan 4, Helsinki, Helsingfors

I verket Din cancer i mig tolkar dansaren som känner, upplever och närvarar känslor för alla dem som har drabbats av cancer.

Koreografen har upplevt cancer i sin närkrets redan fyra gånger och närmar sig temat öppet och empiriskt.

Ismo Dance Companys solodansföreställning är den första delen i en serie med fyra delar. Serien av danskonstverk behandlar cancer på känslonivå och är en konstnärlig tolkning av de känslor som cancer väcker.

Din cancer i mig närmar sig temat ur perspektivet för den äkta hälften till personen som insjuknat i cancer. Trots det tunga temat ger verket hopp, värme och empati för alla som drabbats av cancer i någon form. Via dansens kraftiga kroppslighet är det möjligt att leva sig in i upplevelser, dela den gemensamma sorgen och behandla komplicerade känslor.

JAA
Lägga in i kalender (.ics)
Lägga in i Google-kalender
   
På kartan
Inträde till evenemanget

25/20 €

Köp biljett

Upplysningar

Evenemangets webbplats

Evenemang:

12:00

Länken till evenemang Biitsi-treeniä Triplassa

Biitsi Pasila

Triplan Biitsillä järjestetään kolme reipasta liikuntatuntia, jossa lämmin hiekka hellii varpaita lämpötilan ollessa +26 C.

09:45

Länken till evenemang Vauva-aamu leikkipuisto Puuskakulmassa

Lekparken Puuskakulma

Vauva-aamut ovat vauvojen ja vanhempien yhteisiä kohtaamisia, joissa pääsee tapaamaan muita samassa elämäntilanteessa olevia.

19:00

Länken till evenemang Keskustelu - Conversation

Tallbergsgatan 1, Helsingfors

Maailmasta ei puutu mielipiteitä eikä tehoja vaan läsnäoloa, henkilökohtaisen paljastavaa ajatusten vaihtoa ja korvia jotka kuuntelevat.