Hoppa till innehållet

Kalevagatan 6
00100 Helsingfors
PB 10404, 00099 Helsingfors stad
+358 9 310 1060
Visa på kartan

Kulturhus

Centrum

Annegården
Annegården är ett konstcentrum för barn, ungdomar och familjer, vars huvudverksamhetsformer är undervisning i konst, utställningar, föreställningar, evenemang och verkstäder. Annegården stödjer även konstfostran i hela landet.

Caisa  
Ett internationellt kulturcenter i Berghäll. Caisa främjar utvecklingen av en etniskt och kulturellt diversifierad stad med hjälp av konst och kultur. I Caisa arrangeras föreställningar, evenemang, konstutställningar och konstkurser

Villa Djurgården
Utländska konstnärers residens i Hagnäs. Den nedersta våningen är öppen för allmänheten, en permanent utställning om borgarhem.

Esplanadsestraden
Helsingfors livligaste sommarskådeplats i Esplanadparken. Gratiskonserter, dansuppvisningar och andra kulturevenemang under sommarmånaderna.

Stora Räntan
Arbetslokaler för konstnärer och hantverkare utanför Brunnsparken, i centrum av Helsingfors. Om somrarna ordnar konstnärerna utställningar för allmänheten i öns olika lokaler.

Savoyteatern
En internationell konsertsal och gästscen mitt i Helsingfors. Teatern har 750 platser och cirka 200 evenemangsdagar i året.

I västra och norra Helsingfors

Gamlasgården
Västra Helsingfors kulturcentral. 13 min. med P-tåget från Järnvägsstationen. I programmet ingår teaterpremiärer, uruppföranden samt internationella gästspel

Malms kulturhus
Kulturcentralen i de norra och nordöstra stadsdelarna. Till Malms kulturhus program hör mångsidiga teaterföreställningar, konserter, utställningar samt filmer.

I östra Helsingfors


Stoa
Kulturcentralen i östra och nordöstra Helsingfors. I spetsen för Stoas programutbud står högklassiga inhemska och utländska nutidsdans- och nutidscirkusföreställningar.

Nordhuset
Kulturcentralen längst österut i Helsingfors, i ändpunkten av metron, mitt i den urbana stadsnaturen. På programmet står bland annat konserter,22.10.2021 13:53