Suoraan sisältöön

Töihin kaupunkiympäristön toimialalle?

Kaupunkiympäristön toimialalla työskentelee noin 1 700 osaajaa Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelun, rakentamisen, ylläpidon ja ympäristöpalveluiden parissa. Työmme vaikuttaa voimakkaasti siihen, millainen kaupunki Helsinki on ja millainen siitä tulee.

Ison talon edut

Kaupunkiympäristön toimiala on osa Helsingin kaupunkia, joka on Suomen suurin työnantaja – kaupungin palveluksessa on 38 000 työntekijää. Kaupunki tarjoaa joustavan ja turvallisen työpaikan, kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset työsuhde-edut.

Kaupunkiympäristön toimiala tarjoaa kiinnostavia tehtäviä, hyvän työympäristön sekä mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua työssä.

Tule meille töihin!

Avoimista työpaikoista saat tietoa kaupungin rekrytointisivustolta. Kerromme työpaikoista myös LinkedIn:ssä, Facebookissa, Twitterissä ja lehti-ilmoituksin. Rekrytointisivustolla voit täyttää myös avoimen hakemuksen.

Näin työnhaku etenee

Kun löydät sopivan avoimen tehtävän tai viran, täytä hakulomake rekrytointisivustolla. Saat automaattisen vastauksen hakemuksen vastaanottamisesta. Huomaathan, että myöhästyneitä hakemuksia ei voida huomioida tehtävää tai virkaa täyttäessä.

Hakemusta voi täydentää hakuajan jälkeen tutkinto- ja työtodistusten osalta. Työpaikkailmoituksessa kuvatun kelpoisuusehdon (esimerkiksi tutkintovaatimuksen) tulee täyttyä ennen hakuajan päättymistä. Hakulomakkeeseen ei voi liittää liitetiedostoja, mutta ne voi tarvittaessa lähettää ne osoitteella kymp.hr@hel.fi.

Rekrytoiva esimies ja henkilöstöhallinto käyvät hakemukset läpi, ja tehtävään tai virkaan sopivimmat hakijat kutsutaan yhteen tai useampaan haastatteluun. Voit kysyä lisätietoa prosessin etenemisestä rekrytoivalta esimieheltä. Kaikille hakijoille lähetetään tieto valinnasta.

Kesätyöt, työharjoittelut, siviilipalvelus ja opinnäytetyöt

Palkkaamme joka vuosi opiskelijoita kesäharjoittelijoiksi. Hakuaika on yleensä tammi–helmikuussa, lisätiedot löytyvät kaupungin rekrytointisivustolta.

Tarjoamme myös mahdollisuuksien mukaan työharjoittelu-, työkokeilu- ja siviilipalveluspaikkoja sekä opinnäytetöiden aiheita. Niistä voit olla yhteydessä osoitteeseen kymp.hr@hel.fi.