Suoraan sisältöön

Huoltajille

Johtokunta on tärkeä linkki kotien ja koulumme välillä. Puheenjohtaja on Petri Ilmonen ja varapuheenjohtaja Teija Aaltonen. 

Opinto-opas

Työ- ja loma-ajat

Vanhempainilloissa käsitellään lukio-opintoihin ja ylioppilastutkintoon liittyviä ajankohtaisia asioita. Huoltajilla on mahdollisuus tavata ryhmänohjaajia ja opettajia. Vanhempainiltoihin tulee kirjallinen kutsu, ja ne alkavat yleensä kello 18.00.

Wilma löytyy osoitteesta https://wilma.edu.hel.fi. Opiskelija ilmoittautuu Wilmassa kursseille ja näkee lukujärjestyksensä sekä kurssisuorituksensa sieltä. Opiskelijan huoltaja tai 18-vuotta täyttänyt opiskelija selvittää poissaolot Wilmassa, jonka kautta ollaan yhteydessä opettajiin.

Opiskelijoilla on oma käyttäjätunnus Wilmaan. Huoltajat saavat omat tunnukset, jotka ovat voimassa siihen asti, kunnes opiskelija täyttää 18 vuotta. Opiskelijan suostumuksella huoltajan tunnus on voimassa lukio-opintojen loppuun saakka.

Yhteyshenkilöt koulussa.  Ryhmänohjaajalla on lähiohjaajana keskeinen rooli kodin ja koulun yhteistyössä. Hän tapaa opiskelijansa viikoittain ryhmänohjaustunneilla ja seuraa heidän opintojensa sujumista. Huoltaja voi ottaa yhteyttä ryhmänohjaajaan ja tarvittaessa myös opiskelijan omaan opinto-ohjaajaan sekä opiskelijahuoltoryhmän jäseniin. Opiskelijoiden asioita käsitellään luottamuksellisesti ja yhteistyössä nuoren kanssa.

Lukiolaiskannettava

Ylioppilaskirjoitukset

Tietoja ylioppilastutkinnosta vanhemmille

Korkeakoulujen opiskelijavalinnat27.11.2020 15:46