Liikunta ja ulkoilu

Helsingin liikuntapalvelut ovat kattavat ja pitävät sisällään kaikkea mahdollista liikuntakursseista ja luistelusta uisteluun ja uiskenteluun. Kuva: Helsingin kaupunki

Liikkumisohjelma – Käytä liikkumavarasi!

Liikkumisohjelma on Helsingin kaupungin strateginen kärkihanke, jonka tavoitteena on saada kaupunkilaiset liikkumaan enemmän ja istumaan vähemmän. Päämääränä on, että liikkuminen Helsingissä on helppo, sujuva ja houkutteleva arjen valinta. Lue lisää liikkumisohjelmasta täältä

Liikunnan syysesite on nyt julkaistu!

Liikuntakurssit, ulkoilumahdollisuudet, liikuntapaikat ja paljon muuta! Helsinki Liikkuu -esite on täynnä vinkkejä ja mahdollisuuksia kaikenlaiseen liikkumiseen, ihan ympäri kaupunkia. Ilmoittaudu liikuntakursseille, hae inspiraatiota saaristoretkelle tai löydä uusi kuntoilupaikka syksyksi!

Esitteitä on jaossa mm. kaupungin liikuntapaikoissa, kulttuurikeskuksissa, Virka-infossa, kirjastoissa sekä osasta nuorisotalojen toimipisteitä.

Katsele ja lue esite sähköisenä versiona »


Lapsille, nuorille, aikuisille, senioreille, maahanmuuttajille ja erityisryhmille on tarjolla monipuolisia liikuntamahdollisuuksia, muun muassa uimakouluja, jumppia, ohjattua kuntosaliharjoittelua.

Liikuntapalvelut järjestää myös liikuntaseuroille liikuntatiloja, sekä tukee ja avustaa seurojen toimintaa.

Tietoa liikunnasta »

Helsingissä pääset nauttimaan luonnosta niin mantereella, merellä kuin saarissa kävellen, pyöräillen tai veneillen. Voit kalastaa, saunoa ja yöpyä luonnon keskellä. Kaupunki ylläpitää keittokatoksia ja grillipaikkoja, sekä lähiliikuntapaikkoja.

Tietoa ulkoilusta »

JAA