Suoraan sisältöön

Maksut

Huom!

Sarja- ja kausikorttien osalta Helsingin kaupungin liikuntapalveluiden uimahallien ja kuntosalien kymmenen kerran sarjakorttien, kuukausikorttien sekä 120 päivän kausikorttien käyttöaikaa pidennetään palveluiden kiinnioloaikaa vastaavalla ajalla.

Vuoden 2020 hinnasto

1.9.2020 alkaen (PDF)

Helsingin kaupungin liikuntapaikkojen hinnat löydät liikuntapaikkojen omilta sivuilta

Liikuntatuotteet voi maksaa käteisellä, pankkikorteilla, Luottokunta Oy:n luottokorteilla, ePassi Payments Oy:n ePassilla, Edenred Finland Oy:n Ticket Mind & Body, Ticket Duo-kortilla ja Virike-setelillä, Smartum Oy:n Liikunta- sekä Kulttuuriseteleillä, Saldokortilla, RJ-Kuntoiluseteli Oy:n Tyky-Kuntoseteleillä, SmartumPayllä, MyEdenredillä ja Eazybreakillä. ePassilla tai muilla liikunta- ja kulttuuriseteleillä, liikuntarahasovelluksilla tai -korteilla ei voi maksaa muiden henkilöiden sisäänpääsyjä tai kortteja.

Erityisuimakortin maksaminen

Erityisuimakorttien uusi myyntipiste sijaitsee Yrjönkadun uimahallissa. Myös Töölön kisahallin valvomosta voi ostaa erityisuimakortteja.  Lisäksi aiemmat myyntipaikat Itäkeskuksen, Jakomäen ja Pirkkolan uimahalleissa ovat edelleen käytössä.

Liikuntakurssien maksaminen

Huom!
Peruuntuneista liikunnan kursseista hyvitystä syksyn maksuihin
Lue lisää uutisesta

Asiointi.hel.fi:n kautta varatut kurssit maksetaan varauksen yhteydessä. Puhelimitse varatuista kursseista lähetetään lasku kotiin.

  • Kurssimaksun voi suorittaa myös Itäkeskuksen, Jakomäen, Pirkkolan ja Yrjönkadun uimahalleissa sekä Liikuntamyllyssä.
  • Laskun saatuasi voit käydä maksamassa laskun edellä mainittujen liikuntapaikkojen kassoilla myös ePassilla tai käyttää maksamiseen seuraavia liikuntarahoja: Liikunta- ja kulttuuriseteli (Smartum), Virikeseteli (Edenred) ja Tyky-seteli (RTJ) sekä Eazybreak-liikuntaedulla. (Eazybreak). Seuraavilla liikuntarahasovelluksilla voi maksaa: SmartumPay, MyEdenred ja Eazybreak
  • Kaupunki ei ole vakuuttanut asiakkaita.
  • Ohessa linkki kurssitoiminnan asiakassopimusehtoihin (PDF)

Venepaikkojen maksaminen

Venepaikkavaraukset palvelee toistaiseksi verkossa osoitteessa venepaikat.hel.fi, sähköpostitse osoitteessa venepaikkavaraukset@hel.fi sekä puhelimitse numerossa 09 310 87900 (ma–to klo 9–12, pe suljettu)

Kalastus- ja linnustusluvat

Linnustuslupien osto siirtyy Kalanet-verkkopalveluun. Palvelu löytyy os. www.kalakortti.com ja sieltä voi jo nyt ostaa kaupungin kalastusluvat.

Käteismaksut

Liikuntapaikoilla käteismaksumahdollisuus korttimaksun rinnalla säilyy ennallaan. Saarissa toivotaan ensisijaisesti käytettävän korttimaksua, mutta käteismaksu on myös siellä mahdollista.

Hintaryhmien määrittelyt

Lapsen, opiskelijan, työttömän, eläkeläisen, invaliditeetin, varusmies- ja siviilipalvelun määritelmät.

Liikuntasetelit

Uimahallikorttien ja -maksujen maksamiseen voi käyttää ttettyjä liikuntaseteleitä.

Ladattava asiakaskortti

Asiakaskortille voi ladata uinti-, tekojää- ja kuntosalikertoja, kuukausikortin tai kausikortin.

Eritysuimakortti

Erityisuimakortti myönnetään helsinkiläisille vammaisille ja pitkäaikaissairaille omaehtoiseen uintiin.