Suoraan sisältöön

Tilavaraukset

Varaamo

Varaamo on Helsingin kaupungin palvelu, jonka kautta voi tällä hetkellä varata Helsingin kaupunginkirjaston, nuorisopalvelujen tiloja, työpisteitä ja laitteita.

https://varaamo.hel.fi/

Liikuntatilojen varaaminen

Liikuntapalvelun liikuntatilojen ja koulujen liikuntasalien vakio- ja yksittäisvuorojen varaamisesta
Liikuntapalvelulla on noin 70 liikuntahallia tai -salia sekä noin 90 ulkoliikuntakenttää. Kausivarauksia liikuntapalvelun tiloihin ja kentille tehdään erikseen talvi- ja kesäkaudeksi. Liikuntapalvelu hallinnoi 134 koulun ilta-ja vapaa-ajankäyttöä. Haku liikuntapalvelun tiloihin sekä koulujen liikuntasaleihin tapahtuu sähköisen asioinnin kautta.

Hakuajankohdat ja ohjeet

Saunat, takkatilat, ja mökit 

Saunoihin mahtuu 4 - 50 henkilöä paikasta riippuen. Tilaus- ja yleisövuorosaunoja on saarissa mitä ihanimmissa miljöissä, kuten Kaunissaaresta, Uunisaaresta ja Pihlajasaaresta. Näitä saunoja löytyy myös mantereelta ainutlaatuisista paikoista ja hyvien kulkuyhteyksien päästä. Kaupungissa saunoja löytyy kesällä Rastilan leirintäalueelta, Paloheinän ja Maunulan ulkoilumajalta. Takkatuvan tai erillisen muun tilan voi varata muun muassa Luukista, Pirttimäestä ja Salmesta.
Saunat

Kaunissaaren ja Pihlajasaaren saunat, mökit ja kokoushuvilat varataan Varaamosta. Tietoa muiden saunojen, mökkien ja kokoustilojen varaamisesta löydät täältä.

Mökkejä voi varata vuorokaudesta viikkoon Kaunissaaresta, Elisaaresta ja Rastilan leirintäalueelta.
Elisaari
Kaunissaari
Rastila Helsinki Camping

Kirjastossa voi kokoustaa, opiskella, toimia ja pitää näyttelyitä

Lähes jokaisesta Helsingin kaupunginkirjaston toimipaikasta löytyy vuokrattavia tiloja moniin eri tarkoituksiin: kokouksiin, toimintaan, näyttelyihin, ryhmätöihin ja luentoihin.

Kokoustilat on tarkoitettu erityisesti kokousten ja tapaamisten järjestämiseen. Monitoimitilaa ja ryhmätyötilaa voi käyttää esimerkiksi ryhmätyöskentelyyn, kokouksiin, tapaamisiin tai muihin tarkoituksiin. Pasilan pääkirjastosta löytyy myös 90 hengen luentosali, joka on vuokrattavissa.

Vuokrattavista tiloista löytyy varustusta esimerkiksi esityksen pitämiseen.

Tilojen vuokrat ovat pääosin 30 euroa tunnilta. Pasilan pääkirjaston auditorion ja tietokoneluokan tilavuokra on 45 euroa tunnilta.

Kokoustilat, kaupunkitoimistotilat ja monitoimitilat sekä kirjastojen yhteystiedot löytyvät kirjastoittain Helmet.fi:n palveluvalikosta

Näyttelytiloja osassa kirjastoja

Osassa kirjastoista löytyy tiloja myös taidenäyttelyn pitämiseksi.

Jos etsit näyttelytilaa, ota yhteyttä suoraan kirjastoon, johon toivoisit näyttelyä.

Kirjastojen yhteystiedot löytyvät helmet.fi:stä.

Kulttuurikeskusten tilat

Yleiset kulttuuripalvelut -yksikkö vuokraa eri puolilla Helsinkiä sijaitsevista kulttuuritaloista tiloja moneen tarkoitukseen. Tarjolla on  esityssaleja, auditorioita, kokoushuoneita, harrastustiloja ja näyttelyjen pitämiseen soveltuvia gallerioita ja aulatiloja. 

Taiteilijoille vuokrataan ateljee- ja asuintiloja.

Tutustu tiloihin

Helsingin kaupunginmuseo vuokraa kokous- ja juhlatiloja kaupunginmuseosta, Aleksanterinkatu 16, ja Hakasalmen huvilasta, Mannerheimintie 13b. Tarjouspyynnön tai tiedustelun voit tehdä osoitteessa www.helsinginkaupunginmuseo.fi/tilat.


Varaa tiloja nuorisotoimintaan

Helsingin kaupungilla on nuorisotaloja ja muita toimitiloja ympäri kaupunkia, joista järjestöt ja ryhmät voivat hakea käyttövuoroja.
Lue lisää

Varaa tiloja luontotoimintaan: http://luontotoiminta.munstadi.fi/