Havainnekuva vaaleasta kerrostalosta Koskelassa.

Uusi asumisoikeuskohde Helsingin Koskelaan

HASO Koskelantien asumisoikeusasunnot rakennetaan tunnelmalliseen Koskelaan Helsingin kantakaupungin pohjoisosaan. Entiselle Koskelan sairaala-alueelle nousee kolme kerrostaloa, joissa on yhteensä 128 asuntoa. Asunnot ovat kooltaan 32,5–117,0 m² ja niissä on ranskalainen parveke, lasitettu parveke tai lasittamaton pihaterassi. Osassa asunnoissa on myös huoneistosauna. Jokaiselle asunnolle kuuluu yhtiön kellaritiloissa sijaitseva lämmin irtaimistovarasto.

Yhtiö on esteetön ja savuton. Asunnoissa, parvekkeilla ja pihaterasseilla sekä yhtiön yhteisissä tiloissa, kuten saunoissa, kerhotiloissa ym., ei saa tupakoida. Pihalla tupakointi on kielletty lukuun ottamatta erikseen mahdollisesti osoitettua tupakkapaikkaa.

Autopaikat 55-70€/kk

HASO Koskelantie on osa Koskelan kulttuurihistoriallisesta arvokkaan sairaala-alueen täydennysrakentamista. Yhtiö sijaitsee keskeisellä paikalla Koskelantien ja Kunnalliskodintien kulmauksessa, joten lähellä ovat Koskelan ja lähialueiden palvelut, sujuvat julkisen ja kevyen liikenteen yhteydet kuin myös viehättävät puistot ja luontokohteet.

Asuntojen arvioitu valmistuminen on 4–6/2023.

Helsingin Asumisoikeus Oy Koskelantie