Havainnekuva kahdesgta vaaleasta viisikerroksisista talosta.

Uudiskohde Hyvinkään Metsäkaltevaan

Uusi kohde sisältää kaksi viisikerroksista taloa, sisältäen 43 hyvin varusteltua kotia. Nämä A-energialuokan talot lämpiävät maalämmöllä. Huoneistotyypit vaihtelevat 38,5m2 kaksioista 87m2 perheasuntoihin. Osassa kolmioista ja kaikissa neliöissä on huoneistosaunat. Jokaiselle asunnolle on varattu yksi autopaikka, autopaikat on varustettu lämmityspistokkein ja mahdollistavat ladattavan hybridin tai sähköauton hitaan latauksen. Toimivapohjaisten asuntojen kylpyhuoneet ovat laatoitettuja ja hyvin varustelluissa keittiöissä on keraaminen liesi sekä astianpesukone.

Kohde on täysin savuton ja tupakointi sekä sähkösavukkeiden käyttö on kielletty myös parvekkeilla sekä kiinteistön tontilla. Lemmikit ovat tervetulleita Avain Asuntoihin.

Avain Asunnot vastaa kasvavaan asuntotarpeeseen Hyvinkäällä rakentamalla uuden kohteen Hyvinkään Metsäkaltevan suositulle ja kokoajan kehittyvälle asuinalueelle. Hyvinkään Metsäkaltevasta on matkaa keskustaan noin 3,5 kilometriä. Metsäkaltevassa on koulu ja Aamutuulen päiväkoti. Junalla matkaat pääkaupunkiseudulle alle tunnissa, juna-asemalle on matkaa n. 4,5 km. Metsäkaltevassa luonto on lähellä ja pääsetkin nauttimaan kauniiden peltojen ja metsien tuomasta rauhaisasta tunnelmasta aivan kotisi lähietäisyydeltä.

Talojen arvioitu valmistumisaika on 28.4.2023.

Hyvinkään Yli-Jurvankatu 5 -kohteen verkkosivuille.