Suoraan sisältöön

Anna palautetta

Anna palautetta tai kysy kaupungilta. Pyrimme vastaamaan viiden arkipäivän kuluessa. Jos asia edellyttää selvitystyötä tai suunnittelua, vastaaminen voi kestää kauemmin.

Huom! Jos palautteesi koskee katuja ja puistoja tai liikennettä ja pysäköintiä, käytä kaupunkiympäristön palautelomaketta. Muissa aiheissa voit antaa palautetta tällä sivulla.

Kaupunkiympäristön palautelomake

Voit lähettää viestisi nimettömänä. Jos haluat henkilökohtaisen vastauksen, jätä yhteystietosi.

Palautteesi voidaan julkaista luvallasi.

Julkaistut palautteet

Palautteen lähettäminen ei onnistunut teknisen vian vuoksi.

Yritä myöhemmin uudestaan.

Palautteen tyyppi
(enintään 10000 merkkiä)
TAI

Jätä yhteystietosi jos haluat henkilökohtaisen vastauksen. Jos annat luvan palautteen julkaisemiseen, vain nimi tai nimimerkki julkaistaan.


Koska tämän palautelomakkeen tietoturvaa ei ole varmistettu, palautteessanne ei ole syytä mainita esim. henkilötunnuksia, pankkitilin numeroja tai varallisuutta koskevia tietoja eikä myöskään arkaluontoisia tietoja kuten tietoja terveydentilasta tai asiakkuuteen liittyviä tietoja

Sähköinen viesti toimitetaan viranomaiselle lähettäjän omalla vastuulla (Laki sähköisestä asioinnista viranomaistoiminnassa 24.1.2003/13, 8 §). Jos asiakirjan toimittamiselle on asetettu määräaika, lähettäjän on huolehdittava siitä, että asiakirja saapuu viranomaiseen määräajassa (Hallintolaki 6.6.2003/434, 17 §).

Tämän vuoksi palauteviestinä ei tule lähettää esimerkiksi lakisääteisiä muistutuksia, kanteluja tai oikaisuvaatimuksia päätöksistä.

Palautejärjestelmän rekisteriseloste Tietoa palautteen antamisesta Tilastoja palautteista

Kaupunki on julkaissut syyskuussa 2020 uudet sähköiset lomakkeet julkisuuslain mukaisia tietopyyntöjä varten. 

Löydät lomakkeet tietopyyntöjä käsitteleviltä sivuilta

​Uusia lomakkeita on kolmenlaisia. Ne ovat tarkoitettuja tilanteisiin, joissa tiedonpyytäjä on asianosainen, henkilö pyytää omia tietojaan tai tietopyyntö kohdistuu viranomaisen henkilörekisteriin. Lomakkeita käytetään sähköisessä asiointipalvelussa, josta ne ohjautuvat sille toimialalle, liikelaitokseen tai virastoon, johon tietopyyntö kohdistuu ja jossa se toteutetaan. Pyynnön voi tehdä myös kaupungin kirjaamossa, josta se ohjataan eteenpäin oikealle taholle. Kirjaamon yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.hel.fi/kirjaamo.