Suoraan sisältöön

Tapahtumailmoitus

Sähköinen asiointipalvelu, joka on tarkoitettu Helsingin kaupungissa järjestettävien tapahtumien, yleisötilaisuuksien sekä myynti- ja markkinointitapahtumien ilmoitusten ja lupahakemusten tekemiseen Helsingin kaupungin eri viranomaisille.

Asian käsittelyn eteneminen:

1. Asiointilomakkeen pakolliset tiedot koskevat tapahtumajärjestäjää, -nimeä, -paikkaa ja -aikaa ja riittävää sisältökuvausta. Jos tapahtumaan osallistuu useita elintarvike- tai muuta myyntiä tai jakelua harjoittavia toimijoita heidän on tehtävä omat ilmoituksensa erikseen.

2. Sähköisesti jätetty lomake menee käsiteltäväksi tapahtumalupa- ja ilmoitusasioita hoitaville tahoille, joita ovat kaupunkiympäristön toimiala, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, sekä pelastuslaitos ja Helsingin satama.

3. Asiaa käsittelevät tahot pyytävät tarvittaessa lisätietoja tapahtumajärjestäjältä tai nimetyiltä vastuuhenkilöiltä, joko tämän asiointipalvelun kautta, sähköpostitse, puhelimitse tai postitse.

4. Kukin käsittelevä toimiala, liikelaitos tai laitos ilmoittaa erikseen päätöksistään hakijalle ja päätöksiin liittyvät maksut laskutetaan annettuun laskutusosoitteeseen.

Käsittelyaika:

Käsittelyajat vaihtelevat asiasta ja käsittelevästä tahosta riippuen.

Maksut:

Osa haettavista luvista ja ilmoituksista on maksullisia.

Lisätietoja:

Lomakkeen ohjeteksteissä annetaan neuvoja ja linkkejä monien valtion viranomaisten kuten ELY-keskuksen, sekä muiden yksityisten ja julkisten tahojen verkkosivuille. Asiointi niiden kanssa on tehtävä erikseen, ei tässä asiointipalvelussa. Tapahtumajärjestäjän tulee toimittaa ilmoitus myös poliisille, lupahallinto.helsinki@poliisi.fi.

Sähköinen asiointi

 Siirry palveluun »


Vaatii tunnistautumisen
Tallentuu asiointikansioon
Henkilöasiakkaille
Yritys- ja yhteisöasiakkaille

Käytön edellytykset:

Edellyttää vahvaa tunnistautumista pankkitunnuksilla tai mobiilitunnuksilla

Palvelu saatavilla joka päivä ympäri vuorokauden

Suomi.fi valtuuskoodi:

Tapahtumailmoituksen tekeminen

Saatavilla olevat kielet:

suomi, ruotsi, englanti

Aiheeseen liittyvät palvelut:Palvelusta vastaa:

Keskushallinto
Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Pelastustoimi
Kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin Satama Oy

Suomeksi | På svenska » | In English »