Suoraan sisältöön

Ajankohtaista

INFOILTA 9. lk huoltajille tiistaina 7.2. klo 17:30-19  etänä: linkki teamsiin on huoltajan saamassa wilmaviestissä.

— lukio-opinnoista kertoo Vuosaaren lukion opinto-ohjaaja Anu Japisson

 ammatillisista perustutkinnoista, ammattilukiosta ja TUVA-koulutuksesta kuulemme Stadin ammattiopiston opinto-ohjaaja Tiina Lainettta

yhteishausta tärkeimmät asiat tiedottavat opot Miikka Pienimäki (9C) ja Anja Laaksonen (9ABDEH)

Tervetuloa mukaan!


**********************


VALINTAKOE TULEVALLE TEKNOLOGIALUOKALLE (7. LK) 

on torstaina 2.2.2023 klo 9:00 (taukoineen runsaat 2 tuntia).

Jokainen teknologialuokalle hakenut osallistuu valintakokeeseen — siihen ei tule erillistä kutsua. Jos oppilas hyväksytään johonkin painotettuun opetukseen, kuten teknologialuokalle, on hänen otettava paikka vastaan.

Jos oppilas ei enää toivo pääsevänsä teknologialuokalle eikä tule kokeeseen, pyydämme huoltajaa ilmoittamaan siitä mahdollisimman pian p. 050 522 6713.

Lue lisää netistä https://www.hel.fi/helsinki/fi/kasvatus-ja-koulutus/perusopetus/seiskaluokalle


VALINTAKOEOHJEET: 

Oppilaan on hyvä tulla koepäivänä 2. helmikuuta, Aurinkolahden peruskoulun pääovelle (Iiluodonpiha 1) noin klo 8:55.  Kirjoitusvälineet (kynä, kumi, viivain) mukaan! Mukaan saa ottaa myös juomapullon ja helposti syötävän välipalan.  HUOM! Ota mukaan myös sisäkengät tai -tossut. Matkapuhelinta ei oppilas saa käyttää lainkaan kokeen aikana  ei edes tauolla. Puhelimet kerätään oppilailta pois kokeen alussa. Puhelimen käyttö kokeen tai tauon aikana voi johtaa kokeen hylkäämiseen.

Kokeessa on kaksi osaa: 1. soveltava matemaattista ajattelua ja perusosaamista sekä luonnontieteiden osaamista mittaava koe,  2. soveltava kädentaitoja mittaava muotoilutehtävä.

Mikäli oppilas ei pysty sairauden vuoksi osallistumaan kokeeseen, on valintakokeen uusintapäivä torstaina 9.2.2023 klo 13 alkaen. Uusintapäivään osallistuminen edellyttää alkuperäisestä koepäivästä saatua, lääkärin tai sairaanhoitajan kirjoittamaa sairauslomatodistusta. Sairaudesta on ilmoitettava ja kokeesta sovittava opinto-ohjaaja Anja Laaksosen kanssa (puh. 050 522 6713) alkuperäisenä koepäivänä. 

Tieto hyväksytyistä postitetaan oppilaan kotiin maaliskuussa.

 03.02.2023 13:39