Suoraan sisältöön

Opetus

Koulun opetussuunnitelmaan on kirjattu koulutyön tavoitteet, mitä aineita koulussa opiskellaan, miten koulussa työskennellään ja miten oppilaita voidaan tukea.

Kaikilla vuosiluokilla opetetaan laaja-alaisten taitotavoitteiden mukaisesti sekä opiskellaan ainakin kaksi ilmiökokonaisuutta vuosittain. Opetus halutaan tuoda mahdollisimman lähelle koululaisten arkea.

Luokilla 1.–6. on oma opettaja, joka opettaa pääosan tunneista. Yhdessä oman opettajan kanssa voi työskennellä erityisopettaja, suomi toisena kielenä -opettaja, resurssiopettaja, koulunkäyntiavustaja tai monikielinen ohjaaja.

7.–9.-luokilla opiskellaan jaksoissa, ja osa opiskeltavista oppiaineista voi vaihtua muutamien viikkojen välein. Oppitunteja on keskimäärin 30 viikossa. Vapaaehtoinen 4. luokalta alkanut A-kieli muuttuu 7. luokalla valinnaiseksi A-kieleksi.

Oppilaat saavat koulusta maksutta oppikirjat ja muun oppimateriaalin, jonka koulu itse valitsee.

Painotettu opetus    

Koulussamme on teknologiapainotus, joka näkyy koulun arjessa erilaisina teknologian kehitysprojekteina.

Teknologialuokalle (7. lk) oppilaat valitaan soveltuvuuskokeella. Teknologiapainotus toteutuu tällä luokalla pääsääntöisesti valinnaisaineiden ja muun teknologiakasvatuksen kautta. 

Tuntijako   

  • yleisluokat 1-9 

  • teknologialuokka 7-9

Tuntijakomäärät 1. -  6. sekä 7. - 9. -luokkalaisille

Tuntijako, excel-tiedostona. 

Valinnaisaineet 

8.-9. lk. valinnaisaineopas
15.11.2022 12:58

Sisäiset työvälineet

Opehuone

Aula

Wilma