Suoraan sisältöön

Meidän koulu

Kankarepuiston peruskoulu sijaitsee Helsingin Jakomäessä. Koulumme on lähikoulu Jakomäen, Alppikylän ja Suurmetsän alueen lapsille. Olemme yhtenäinen peruskoulu, jossa opiskelevat 1.-9. luokat. Oppilaita koulussamme on noin 540.

Opetuksen painopisteenä on kokonaisvaltainen hyvinvointi ja oppilaiden tunne- ja vuorovaikutustaitojen kehittäminen. Koulussamme opiskellaan tunne- ja vuorovaikutustaitoja tavoitteellisesti jokaisella eri vuosiluokalla aina ensimmäisestä luokasta yhdeksänteen luokkaan asti. Tunnetaidot, hyvinvointitaidot ja mielenterveystaidot korostuvat kaikessa opetuksessa läpileikkaavina teemoina.

Kankarepuiston peruskoulu toimii Jakomäen sydän -palvelurakennuksessa, jossa toimivat myös Jakomäen nuorisotalo, leikkipuisto ja varhaiskasvatusyksikkö. Rakennus on otettu käyttöön syksyllä 2020. Käytössämme ovat uudet, muuntuvat ja joustavat opetustilat, jotka mahdollistavat monipuoliset opetus- ja opiskelumenetelmät.

Koulumme lähellä on Helsingille ainutlaatuista lähiluontoa - Slåttmossenin suo ja luonnonsuojelualue löytyy kivenheiton päästä. Lisäksi koulumme lähistöllä sijaitsee historiallinen muinaisranta sekä oppilaiden suosikkivierailukohde Fazerila.27.02.2023 18:30