Suoraan sisältöön

Opetus

Koulun opetussuunnitelmaan on kirjattu koulutyön tavoitteet, mitä aineita koulussa opiskellaan, miten koulussa työskennellään ja miten oppilaita voidaan tukea.

Kaikilla vuosiluokilla opetetaan laaja-alaisten taitotavoitteiden mukaisesti sekä opiskellaan ainakin kaksi ilmiökokonaisuutta vuosittain. Opetus halutaan tuoda mahdollisimman lähelle koululaisten arkea.

Luokilla 1.–6. on oma opettaja, joka opettaa pääosan tunneista. Yhdessä oman opettajan kanssa voi työskennellä erityisopettaja, maahanmuuttajataustaisten oppilaiden opettaja, resurssiopettaja tai koulunkäyntiavustaja.

Oppilaat saavat koulusta maksutta oppikirjat ja muun oppimateriaalin, jonka koulu itse valitsee.

Kulosaaren ala-asteen opetussuunnitelma

Painotettu opetus

Kulosaaren ala-asteella on kaksikielistä suomi-englanti opetusta 1.-6. luokilla. Painotettuun opetukseen haetaan kaupungin yhteisillä soveltuvuuskokeilla, joista on lisätietoa kasvatuksen ja koulutuksen toimialan sivustoilla.

Opiskelussa eri oppiaineiden tavoitteet ja sisällöt ovat samat kuin suomenkielisillä luokilla. Kaksikielisille luokille haetaan soveltuvuuskokeen kautta. Soveltuvuuskokeessa lapset testataan suomeksi tai englanniksi. Luokkien 1 - 6 aikana on noin puolet opetuksesta suomeksi ja puolet englanniksi.

Kaikkia kaksikielisiä luokkia opettaa suomalaisten, hyvin englantia taitavien opettajien lisäksi äidinkielenään englantia puhuva opettaja

Lisätietoja kaksikielisestä opetuksesta kotisivujemme Bilingual program -osiosta.
For information about our bilingual program, please visit our website's Bilingual program section.26.09.2022 13:09

Sisäiset työvälineet

Opehuone

Aula

Wilma