Suoraan sisältöön

Aamupäivätoiminta

Aamupäivätoimintaa järjestetään syksyllä 2022.

Munkkivuoren ala-asteen koulussa HJK järjestää aamupäivätoimintaa 1.-2. luokan oppilaille niinä päivinä, kun koulu alkaa myöhemmin kuin klo 8.15.

Koulumme aamupäivätoimintaan voi osallistua ennen oppituntien alkua klo 8.15-9.45 välisenä aikana. Aamupäivätoiminnassa ei tarjota aamupalaa ja se on maksutonta. Aamupäivätoiminnassa on vapaata leikkiä ja yhdessä tekemistä kavereiden kanssa sovitusti sisällä tai ulkona ohjaajan seurassa. Aamupäivätoiminnan tilana on käytettävissä koulun ruokasali tai koulun piha. Ohjaajina toimivat HJK:n ohjaajat.

Aamutoimintaan tulee ilmoittautua Wilman kautta noin viikkoa ennen toimintaan osallistumista. Huoltaja voi valita ilmoittautumisen yhteydessä ne päivät, joille aamutoimintaa tarvitaan. Aamutoimintaan on mahdollista ilmoittautua myös myöhemmin lukuvuoden aikana tai ilmoitettuja päiviä on mahdollista muuttaa. Ilmoittautumiseen liittyvät kysymykset osoitetaan koulusihteeri Johanna Kosolalle.

Munkkivuoren ala-asteen ensimmäisen vuosiluokan oppilailla on joustava alku, jonka aikana koulua on päivittäin klo 9.00 - 12.15. Toimintaan voi hakea myös joustavan alun ajaksi ja muuttaa osallistumispäiviä sen jälkeen kun lukuvuoden työjärjestys jaetaan oppilaille ja huoltajille.

Hakuohje

  1. Valitse Wilman yläpalkista ”Hakemukset ja päätökset”
  2. Tee uusi hakemus
  3. Aamupäivätoimintaan ilmoittautuminen syksy 2022
  4. Täytä tiedot
  5. Tallenna tiedot




04.11.2022 08:28