Suoraan sisältöön

Vanhemmille

Oulunkylän ala-asteella järjestetään lukuvuosittain vähintään yksi vanhempainilta luokka-astetta kohden.

Vanhempainyhdistys OIVA

Oulunkylän ala-asteen vanhempainyhdistys Oiva ry eli Ogelin OIVA on vanhempien yhteisö, joka toiminnallaan edistää vanhempien ja koulun välistä yhteistoimintaa sekä oppilaiden ja vanhempien osallisuutta koulussa. OIVA tukee luokkakohtaisten vanhempaintiimien toimintaa ja edustaa kootusti vanhempien ääntä yhteistyössä koulun kanssa.

Vanhempainyhdistystoiminta on vapaaehtoistyötä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi ja koko koulun hyväksi. Osallistua voit esimerkiksi toimimalla vapaaehtoisena tapahtumissa silloin kun sinulle sopii - tai vaikka tuomalla ideoita ja ajatuksia esiin eri teemoista keskustelutilaisuuksissa, työpajoissa tai someryhmässä. Jokainen luokkatiimin yhteyshenkilö on mukana OIVAn aktiivien yhteistyöryhmässä: kysyy lisää jos kiinnostuit!

OIVAn jäseniksi voivat liittyä koulun oppilaiden vanhemmat tai muut lapsille tärkeät perheen aikuiset sekä kouluhenkilöstö - tai muut aktiivisesti yhdistyksen toimintaa tukevat henkilöt. OIVA on Helsingin vanhemmat HELVARYn ja Suomen vanhempainliiton jäsen.

Ogelin OIVAn hallituksen puheenjohtajana toimii Enni Äijälä.


Lisää OIVAn toiminnasta


Facebook-sivu


OIVAn kotisivut


Liity postituslistalle lähettämällä sähköpostia osoitteeseen oiva.vanhempainyhdistys(at)gmail.com.
24.02.2021 14:11