Suoraan sisältöön

Pikku Huopalahden ala-asteen koulu

Tilkankatu 19
00300 Helsinki
PL 30301, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 80370
Toimipiste kartalla

Vanhemmille

Yhteistyö vanhempien kanssa on hyvin tärkeää, jotta lapsen koulunkäynti sujuu. Kodin ja koulun yhteistyö on määritelty opetussuunnitelman perusteissa. Yhteistyön käytännöt sovitaan kodin ja koulun kesken.

Sähköinen reissuvihko Wilma on keskeinen työkalu kodin ja koulun yhteydenpidossa.

Peruskoulun johtokunta koostuu vanhempien ja henkilöstön edustajista. Johtokuntien tehtävät määritellään opetustoimen johtosäännössä.


Ohjeita koronavirus aikana

Oppilaat pesevät kätensä kouluun tullessa, kotiin lähdettäessä, ennen ruokailua, aina ulkoa sisään tullessa sekä aivastamisen ja yskimisen jälkeen.​ Mikäli oppilas on flunssainen tai voi huonosti koulupäivän aikana, huoltajan on velvollisuus hakea oppilas kotiin. Sairaana ei saa tulla kouluun.

Huoltajien pääsyä koulun tiloihin on rajoitettu koronavirusaikana. Samoin koulun piha-alueella oleskelu koulupäivän aikana ei ole sallittua.

Tapaamiset koulun henkilökunnan kanssa pitää sopia erikseen.

Lue THL:n ohjeet


Vapauttaminen koulutyöstä-lomake Wilmassa

Lapsen ollessa poissa koulusta muutoin kuin sairastumisen vuoksi, huoltajat anovat vapautusta koulutyöstä Wilman 'Vapauttaminen koulutyöstä' -lomakkeella. Yli 5 päivää kestävät poissaolot anotaan rehtorilta.

Ohjeet lomakkeeseen

Lomake löytyy Wilmasta 'hakemukset ja päätökset-välilehdeltä.

Huoltajan tarvitsee täyttää hakemuksesta vain 'Hakemus'-paneelissa olevat 'Poissaolo alkaa' , 'Poissaolo päättyy' sekä 'Poissaolon syy' -kentät ja tallentaa tiedot oikean alakulman painikkeella.29.08.2022 11:09