Suoraan sisältöön

Ajankohtaista


Ruuti-raha 2022

Tänä vuonna oppilaat päättivät käyttää Ruuti-rahan Hop On Hop Off -bussikiertoajeluun Helsingin keskustassa. Keskiviikkona 5.10. lähtevät kiertoajelulle Tähden-oppilaat ja torstaina 6.10. Koivun oppilaat.
TOI-luokan oppilaille järjestyi Ruuti-rahalla klovni Sébastianin esitys koululla.


Perjantaina 7.10. Kodin ja koulun aamu

Perjantaina 7.10. on Kodin ja koulun aamu klo 8.00-9.30 koulun aulassa. Järjestämme tämän aamun yhdessä vanhempainyhdistyksen kanssa. Tarjolla riisipuuroa ja kahvia. Tervetuloa!


Satuviikko viikolla 41

Maanantaina 10.10. satuviikko alkaa teemapäivällä, jolloin toivomme mahdollisimman monen pukeutuvan satuhahmoksi.
Oppilaat voivat osallistua "Melkein sukua satuhahmolle" -kilpailuun, jossa kirjoitetaan kuvitteellinen tarina tai selitys, miten kirjoittaja on sukua valitsemalleen satuhahmolle. Perjantaina 14.10. valitaan vuoden sadunkertoja.
Kirjastossa on pieni satunäyttely.


Viikko 36 on koulussamme lukutaitoviikko.

Ohjelmassa mm. kirjanäyttely, kilpailu arvata henkilökunnan lempikirjoja, joka päivä lukutunti tai lukuhetki sekä sanataidetehtäviä.


Kouluvalokuvaus torstaina ja perjantaina 25.8.-26.8.

Kouluvalokuvaus on torstaina ja perjantaina 25.8.-26.8. Luokanopettajat / -valvojat ilmoittavat tarkan kuvausajan luokkakohtaisesti. Kuvauslupalaput jaetaan oppilaille kotiin täytettäviksi. Kuvauslupalappu tulee olla mukana kuvauspäivänä.


Sakarinmäen peruskoulun vanhempainilta torstaina 1.9.

Koko koulun yhteinen vanhempainilta järjestetään torstaina 1.9.
Aikataulu:
klo 17.15 alkaen luokkien 1-6 luokkakohtaiset vanhempainillat
klo 18.00-18.30 yhteinen osuus
klo 18.30 alkaen luokkien 7-9 luokkakohtaiset vanhempainillat
Tervetuloa!!


Sakarinmäen peruskoulun yleisurheilupäivä tiistaina 6.9.

Koko koulun yhteinen yleisurheilupäivä Heteniityn kentällä järjestetään tiistaina 6.9. Tästä tulee tarkempaa tietoa lähempänä ajankohtaa.Lukuvuosi 2022-2023 alkaa torstaina 11.8.2022 klo 9.30.

Luokkien 1-6 oppilaat kokoontuvat välituntipihalle, mistä luokanopettajat hakevat oppilaat luokkaansa. Luokkien 7-9 oppilaat voivat siirtyä suoraan oman luokanvalvojan opetusluokkaan.Instagram-tili

Voit seurata koulumme tapahtumia nyt myös Instagramin kautta. 


1.3. alkaen uusi Wilma-osoite

Yleissivistävän opetuksen Wilman osoite muuttuu 1.3. alkaen.
Uusi Wilma-osoite on helsinki.inschool.fi
Vanha osoite wilma.edu.hel.fi poistuu samalla käytöstä.


Kouluruokadiplomi

Sakarinmäen peruskoululle ja Sodexo Oy:lle on myönnetty vuonna 2019 uudelleen Kouluruokadiplomi, joka on tunnustus ravitsemuksellisesti, kasvatuksellisesti ja ekologisesti kestävän kouluruokailun edistämisestä. Diplomi on osoitus siitä, että koulussa huolehditaan kouluruokailulle asetettujen ravitsemus-, terveys- ja tapakasvatustavoitteiden toteutumisesta. Kouluruokadiplomin myöntämisestä vastaa Ammattikeittiöosaajat ry
 

 
05.10.2022 07:29