Suoraan sisältöön

Ajankohtaista ja tapahtumakalenteri

Siltamäen ala-asteen tulevien ekaluokkalaisten vanhempainilta ja tiedotustilaisuus keskiviikkona 11.1.2023 klo 17.30 Siltamäen ala-asteella Siltakyläntie 9, Kouluravintola Herkkusuun tiloissa. 


HYVÄÄ LUKUVUOTTA 2022-2023 KAIKILLE!

Koulumme aloitti uuden lukuvuoden 292 oppilaan ja 23 opettajan voimin. Koko koulun teemamme on Kuunnellen ja kohdaten – luottamusta vaalien ja yhdessä onnistuen!     

Koulumme tavoitteena on olla jokaiselle oppilaalle innostava ja kannustava yhteisö sekä itseään jatkuvasti kehittävä oppimisyhteisö. Koulu sijaitsee luonnonkauniilla alueella Pohjois-Helsingissä ja hyödynnämme kaunista ympäristöämme mahdollisimman paljon oppimisessa ja koulun tapahtumissa. Meille on sydämen asia oppilaidemme ja koko henkilöstön turvallisuus.

Korostamme toiminnassamme oppilaskeskeisyyttä. Pyrimme luomaan koulusta yhdessä kodin ja ympäristön kanssa turvallisen ja kodikkaan meidän koulun. Siltamäen ala-asteella harjoitellaan tärkeitä arvoperusteisia taitoja: kunnioittamista, välittämistä, yhteisöllisyyttä, inhimillisyyttä ja sitoutumista. Arvomme ovat perusteena yhteisömme pelisäännöille.

Siltamäen ala-asteen lukuvuoden 2022 -2023 pedagoginen toiminta on kuvattu tuttujen Action, Bridget, Inno ja Spirit -teemojen mukaisesti. Lisäksi kehitämme jatkuvasti kielirikasteista opetusta. Laadukasta opetustamme tukee liikunta-, digi-, kestävän kehityksen- sekä kulttuuripolku. Polkujen tavoitteet ohjaavat toimintaamme. Oppilaiden osallisuus on meille tärkeää; oppilaskunnan hallituksen vaalit olivat perjantaina 2.9. ja oppilaskunta kokoontuu säännöllisesti kahden viikon välein ja toimii näkyvänä ja aktiivisena vaikuttajan koulun toiminnassa. Yhteisöllinen oppilashuoltotyö osallistaa myös luokat ja tavoitteenamme on vahvuuksiin perustuva vahvasti hyvinvoiva kouluyhteisö niin luokka- kuin koko koulutasolla. Koko koulun ilmiöviikoilla teemamme on Siltis lukee! Ilmiöissä käymme läpi lukutaidon monimuotoisuutta niin perinteisen lukutaitokäsitteen kuin moni- ja medialukutaidon näkökulmasta sekä lukemiseen pureudutaan kaikkinensa niin yksilön ja yhteisön näkökulmasta. Saatte ajantasaisen tiedon tapahtumistamme jaksoittain julkaistavassa Siltakuussa ja seuraamalla koulun Facebook –sivustoa. 


Koulu alkaa 11.8.2022 klo 9 2 — 6 -luokkalaisilla ja 9.30 ensimmäisen luokan oppilailla koulun yläpihalta. Tervetuloa kouluun!

Torstain 11.8. aikataulu 

2  6 -luokkailaisilla 9.00-13.15

Ensimmäisen luokan oppilailla 9.30-12.30.

Perjantain 12.8. aikataulu

Kaikilla oppilailla 9-13.15.

Maanantaista 15.8. lukujärjestyksen mukaan. 
09.01.2023 12:14