Suoraan sisältöön

Vanhemmille

Kodin ja koulun yhteistyö on määritelty opetussuunnitelman perusteissa. Yhteistyön käytännöt sovitaan koulun ja vanhempien kesken.

Sähköinen reissuvihko Wilma on keskeinen työkalu kodin ja koulun yhteydenpidossa.

Koulun johtokunta hoitaa osaltaan kodin ja koulun yhteistyötä.Johtokunnan tehtävät on määritelty tarkemmin Helsingin kaupunginhallintosäännössä. Peruskoulun johtokunta koostuu vanhempien, oppilaidenja henkilöstön edustajista. Johtokunnan puheenjohtajana toimii MerjaAhtikari, p. 050 400 7097.

Vanhempainyhdistys on vapaaehtoista toimintaa koulun ja oppilaiden hyväksi. Tapanilan ala-asteen Vanhempainyhdistyksen tavoitteena on luoda Tapanilasta kylä, jossa lapset, nuoret ja aikuiset tuntevat toisensa ja voivat tuntea olonsa turvalliseksi. Tervetuloa mukaan vanhempaintoimintaan matalalla kynnyksellä pitkin vuotta. Kaikki ideat toimintaan ovat tervetulleita. Voit liittyä yhdistyksen WhatsApp -ryhmään lähettämällä yhteystietosi sähköpostilla tapanilanvy@gmail.com sekä Tapanilan ala-asteen vanhemmat -ryhmään Facebookissa.

Vanhempainyhdistyksen puheenjohtajana toimii Anna Savela, varapuheenjohtajana Minna Laitinen, sihteerinä Anna Salmi ja rahastonhoitajana Merja Ahtikari. Muut hallituksen jäsenet ovat Rauni Eskelinen, Terhi Forsman-Vehanen, Sari Hawkins, Tiina Jaakkola, Johanna Liljeberg, Maria Tauriainen ja Kati Virtanen.

Tervetuloa mukaan vanhempaintoimintaan!

tapanilanvy@gmail.com

FB-ryhmä: Tapanilan ala-asteen vanhemmatSähköposti – kirsi1.hanninen@edu.hel.fi
Sähköposti – kirsi1.hanninen@edu.hel.fi


04.03.2022 10:36