Suoraan sisältöön

Kerho- ja harrastustoiminta

Helsinkiläisille peruskoululaisille järjestetään koulupäivän yhteydessä kerhotoimintaa. Oppilaat voivat osallistua kerhotoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen muun muassa koulujen oppilaskuntien kautta. Koulun kerhotoimintaa voidaan järjestää joko omalla henkilökunnalla tai ostettuna ulkopuoliselta toimijalta (osallistujille maksutonta). Tämän lisäksi koululla voi olla muutakin kaupungin ulkopuolisen toimijan järjestämää kerhotoimintaa (kohtuulliset osallistumiskustannukset).

Voit myös katsoa lähialueen muiden koulujen kerho- ja harrastustarjonnan.

Lisätietoa kerho- ja harrastetoiminnasta

Koulussa toimii kaksi EasySport -erityiset liikuntaryhmää. Toisessa ryhmässä on oppilaita 3.-7. luokilta ja toisessa 1.-3. luokilta. Kerhoa vetävät kaksi EasySport -ohjaajaa ja koulun yksi koulunkäyntiavustaja. 

Lisätietoa koulun kerhotoiminnasta voi kysyä koululta.

Harrastamisen Suomen mallin maksuttomat harrastusryhmät 24.1.2022 alkaen:

Maanantaisin:
Kädentaidot, maanantai klo 14.15-15.45, kotitalousluokka
7.-9.-luokkalaisille
Ohjaaja Ullamarjut Brun-Lekman on koulutukseltaan erityisluokanopettaja ja hän on opettanut myös käsityötä ja kuvataidetta. Kädentaitokerhossa tutustumme erilaisten materiaalien käyttöön askartelussa ja muovailussa, mm. pahvi, kangas, savi ja puu. Tavoitteena on nuorten innostaminen luovuuteen ja käsillä tekemiseen. Tarjolla on onnistumisen kokemuksia jokaisen omat taidot huomioiden. Jokaisessa meissä asuu luova taiteilija!
Ilmoittautuminen: siltamaki@nuorisoseurat.fi
Ilmoita: koulun nimi, lapsen nimi, luokka-aste, huoltajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite
Järjestäjä: Siltamäen nuorisoseura / Harrastamisen Suomen malli

Torstaisin:

Parkour, torstai klo 14.30-15.30, liikuntasali
3.-6.-luokkalaisille
Laadukkaita treenejä volttien, parkourin, street workoutin, akrobatian ja trikkauksen parissa. Aloitamme perusteista, joten aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Etenemme vaikeampiin liikkeisiin ryhmän tason ja toiveiden mukaan. Tunneilla harjoitellaan hyvässä seurassa, toisia kannustaen ja yksilöllinen kehitys huomioiden
Ilmoittautuminen: info@asadfriigym.fi
Ilmoita seuraavat tiedot: Harrastajan nimi, koulu, luokka-aste, harrastajan yhteystiedot (numero), sukupuoli: tyttö/poika/muu/en halua kertoa, Huoltajan nimi, Huoltajan sähköpostiosoite ja puh.nro, Muuta huomioitavaa
Järjestäjä: Asad Friigym / Harrastamisen Suomen malli
...
Harrastamisen Suomen mallin ryhmiin ilmoittaudutaan suoraan harrastuksen järjestäjälle. Ilmoittautuminen on sitova. Harrastukset toteutuvat, jos osallistujia on riittävästi. Mikäli joudut perumaan ilmoittautumisen, ole yhteydessä harrastuksen järjestäjään mahdollisimman nopeasti. Harrastuksen järjestäjä tiedottaa mahdollisista peruutuspaikoista ja lisäryhmistä.
Yläkouluikäisten ryhmiin voi tulla mukaan myös ilman ennakkoilmoittautumista.

12.01.2022 17:34