Suoraan sisältöön

Hae tehtävää

Avoimia tehtäviä: 1146

Valitse ammattiala
Vapaa sanahaku / työavain

Alue

Palvelussuhteen tyyppi

Ilmoituksen kieli

Kesätyöt

Avoimia tehtäviä: 614

Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Avoimet työpaikat

Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Hakuehdot täyttäviä tehtäviä  614 kpl  (5 ilmoitusta )

Lähihoitajat

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kustaankartanon seniorikeskus

SOTE-03-1132-22

alkaen 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan

15.07.2022 klo 16:00

2218,12 e/kk, tai opintojen mukaan

Oltermannintie 32, 00620 Helsinki

Haemme Kustaankartanon seniorikeskuksen H-taloon lähihoitajia kesäsijaisuuksiin sekä muihin sijaisuuksiin. Sijaisuudet voivat alkaa ja loppua sopimuksen mukaan.

H-talossa on kaksi psykogeriatrista osastoa ja yksi muistisairaiden osasto. Osastot ovat 20-21 -paikkaisia ja asukkaamme ovat pitkäaikaisia. Syksyn fiilari-kyselyssä 100% suositteli työnantajaansa ja työyhteisötaidoissa saimme hyvät lukemat. Olemme innovatiivinen ja koulutusmyönteinen talo. Tukenasi toimii moniammatillinen työryhmä, jossa mukana mm. sairaanhoitajia, lähihoitajia, lääkäri, fysioterapeutti ja toimintaterapeutti.

Talossamme toteutetaan vastuuhoitajamallia ja kuntouttavaa työotetta kinestetiikan oppeja hyödyntäen. Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat elää oman näköistä arkea ja yksiköissä on erilaisia toimintaryhmiä. Asukkaiden kanssa on miellyttävä ulkoilla Kustaankartanon luonnonläheisessä ympäristössä. Kesäaikaan toimintaamme kuuluu mm. viikottainen grillipäivä ulkona. Koronatilanteen salliessa teemme myös kesäisin retkiä.

Me haluamme tehdä seniorikeskuksemme asukkaiden arjesta toimivaa ja onnellista. Haluatko tulla mukaan meidän sydämellistä ja arvokasta työtä tekevään yhteisöön?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Tervetuloa meille tekemään arvokasta työtä!

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto tai lähihoitajaopiskelijoilla vähintään hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen (30 op) hyväksytysti suoritettuna.

Valmistuneilta edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Luemme eduksi:
- Lääkeluvat
- Apotti osaaminen

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Palvelukeskus Helsinki, Etähoitopalvelut, Vallila

PALKE-03-16-22

Sopimuksen mukaan

04.07.2022 klo 16:00

2277,14 e/kk + lisät

Elimäenkatu 15 00510 Helsinki, 00510 

LÄHIHOITAJALLE KESÄTÖITÄ!
Meillä on tarjolla lähihoitajalle osa-aikainen ja määräaikainen työtehtävä hoivapalveluissamme!

Lähihoitajana tehtäviisi kuuluu kotihoidon käyntien tekeminen etähoitopalveluna kuva- ja äänivälitteisesti. Etäkäyntien sisällön määrittelee kotihoito ja käynnin syyt vaihtelevat asiakaskohtaisesti aina valvotusta lääkkeenotosta voinnin seurantaan. Etähoitopalvelu luo edellytykset asiakkaillemme asua kotona pidempään. Teemme tiivistä yhteistyötä kaupungin kotihoidon ja omaisten kanssa.
Työ on kaksivuorotyötä. Vuorot ovat 4 tunnin pituisia aamu- tai iltavuoroja ja töitä on viisi päivää viikossa sijoittuen myös viikonloppuihin.

Tarjoamme sinulle:
- Ammattitaitoisen, noin 50 ammattilaisen työyhteisön etähoitopalvelussa ja noin 100 hoiva-alan ammattilaisen työyhteisön koko hoivapalveluissamme
- Ison kasan uusia työkavereita
- Työpisteen hyvin kulkuyhteyksien varrella Helsingin Vallilassa
- Edullista henkilöstöliikuntaa
- Ilmaisen Alepa-polkupyörän - maksa pyörän kausimaksi, tuo kuitti esihenkilöllesi ja saat rahat takaisin
- Henkilöstökortin, jolla mm saat alennuksen Uimastadikan pääsylipusta, useita kulttuurietuja ja pääsyn kaupungin henkilöstön omaan saareen

Ja jos tulet muualta päin Suomea, voimme auttaa sinua asunnon etsimisessä.


Edellytämme sinulta:
- lähihoitajan tutkintoa
- Valviran rekisteröintiä

Sen lisäksi toivomme sinulta:
- Kokemusta terveyden ja hyvinvointialan työskentelystä, erityisesti vanhusten parissa
- Paineensietokykyä
- Kiinnostusta toimia terveyden ja hyvinvointialan kehittyvässä työympäristössä, uudenlaisten kotona asumista tukevien palvelujen parissa
- Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- Hyvää suomen kielen taitoa

Meillä voi olla mahdollisuus tarjota vakituinen työpaikka kesän jälkeen.
Jätä hakemuksesi ja tule tekemään töitä arjen tärkeimpien kontaktien parissa!


Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työ alkaa mahdollisimman pian ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään valittujen tiedot tarkastetaan julkiterhikistä.Tartuntatautilain 48 a § mukaisesti edellytämme työntekijöiltämme suojaa covid-19-tautia vastaan.

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Roihuvuoren seniorikeskus

SOTE-03-934-22

16.5.2022 - 31.8.2022 tai sop.mukaan

27.06.2022 klo 16:00

2218,12 €/kk

Punahilkantie 16, 00820 

Kesäsijaiseksi Roihuvuoren Seniorikeskukseen!

Hei sinä hoitoalan opiskelija. Oletko vielä kesätöitä vailla?
Roihuvuoren Seniorikeskuksessa on vielä kesätöitä tarjolla erilaisissa yksiköissä. Kesäsijaisuuksia on tarjolla eri pituisille jaksoille toukokuun puolesta välistä elokuun loppuun.

Roihuvuoren seniorikeskus on tunnettu yhteisöllisyydestään ja meillä otetaan uudet työntekijät hyvin vastaan. Sinulla on työsi tukena kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta, panostamme uusien työntekijöiden hyvään perehdytykseen.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivien työntekijöiden löydyttyä. Ole rohkesti yhteydessä ja kerromme lisää tai laita hakemusta tulemaan :)

Halutessasi voit olla yhteydessä Osastonhoitaja Hanna Gädda-Paasoseen p. 09 310 60728

Kelpoisuusehto:

Hoitoalan opiskelija (lähihoitajaopiskelija, sairaanhoitajaopiskelija, geronomiopiskelija), lähihoitajaopiskelijalla suoritettuna vähintään
Hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen (30 op)

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Sosiaali- ja terveystoimiala

SOTE-04-2-22

30.5. - 31.8.2022 tai sop. mukaan.

06.07.2022 klo 16:00

Tehtävän ja opintojen mukaisesti.

Helsingin kaupungin toimipisteet, 00530 Helsinki

Hei lähihoitaja tai sellaiseksi opiskeleva, kiinnostaisiko sinua kesätyö Suomen suurimman työnantajan palveluksessa? Tervetuloa Helsingin soteen kesäsijaiseksi!

Sijaisuuksia on eri puolilla kaupunkia, eniten kotihoidossa, seniorikeskuksissa, palvelutaloissa ja vammaistyössä. Joitakin paikkoja on myös sairaaloihin sekä psykiatrian palveluihin. Laita rohkeasti hakemus tulemaan, niin etsitään yhdessä osaamiseesi ja mielenkiinnon kohteisiisi sopiva kesätyöpaikka.

Kesätyöt ajoittuvat toukokuusta elokuulle, ja sijaisuudet ovat kestoltaan 2-3 kuukauden pituisia. Kesätöiden tarkka ajoitus sovitaan tilanteen mukaan niin, että työ sopii joustavasti yhteen opintojesi kanssa. Lyhyet keikkatyöt järjestyvät kesälläkin Seure Henkilöstöpalveluiden kautta.

MILLAISESTA TYÖSTÄ ON KYSE?

Lähihoitajana tehtävänäsi on huolehtia asiakkaan laadukkaasta perushoidosta joko asiakkaan kotona, seniorikeskuksessa, palvelutalossa, vammaistyössä tai sairaalassa. Tarkempi työnkuvasi riippuu siitä, missä kohteessa työskentelet.

Kotihoidossa pidät huolen siitä, että asiakkaan arki kotona sujuu hyvin ja turvallisesti. Tehtävä on itsenäinen ja vastuullinen, mutta saat työhön kunnon perehdytyksen. Alkuun hoidat asiakaskäynnit toisen työntekijän kanssa, kunnes pärjäät asiakkaan luona itsenäisesti. Silloinkin tiimin tuki on koko ajan puhelimen päässä. Kotihoidossa töitä tehdään kahdessa vuorossa.

Seniorikeskuksissa ja palvelutaloissa hoidat ikäihmisiä tiiviissä yhteistyössä muun tiimin kanssa. Vammaistyön puolella ohjaat eri ikäisiä asiakkaita arjen toiminnoissa ja huolehdit perushoidosta. Sairaaloissa tehtävänäsi on hoitaa potilaiden hygieniaa, ravitsemusta, lääkehuoltoa sekä kuntoutusta. Psykiatriassa lähihoitajat työskentelevät pääsääntöisesti sairaalan osastoilla. Seniorikeskuksissa, palvelutaloissa, psykiatriassa, sairaaloissa ja vammaistyössä töitä tehdään useimmiten kolmessa vuorossa.

MITÄ TYÖ HELSINGIN SOTESSA TARJOAA SINULLE?

Olemme luotettava ja turvallinen työpaikka. Meillä teet tärkeää työtä, jolla on valtava merkitys helsinkiläisten hyvinvoinnille ja terveydelle.

Saat tehdä monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä, jotka antavat sinulle erinomaiset eväät ammattitaitosi ja ammatti-identiteettisi vahvistamiselle. Aikaisemmat kesäsijaiset ovat kertoneet, että työ meillä on antanut roppakaupalla itsevarmuutta ja opettanut vastuunkantoa sekä päätöksentekokykyä.

Helsingin kaupunki on Suomen suurin työnantaja, ja kesätyö meillä voi avata sinulle laajasti erilaisia uramahdollisuuksia. Moni meillä kesätöissä aloittanut onkin jatkanut keikkatyöntekijänä ja edennyt hoitajan työstä muihin tehtäviin. Mahdollisuuksia on monia!

Kuukausipalkkasi määräytyy työskentelykohteen ja opintojesi vaiheen mukaan. Palkan lisäksi tarjoamme sinulle mm. kaupunkipyöräedun sekä mahdollisuuden työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

MITÄ ODOTAMME SINULTA?

- olet lähihoitaja ja sinulla on Valviran ammattihenkilöiden rekisteröinti.
- olet lähihoitajaopiskelija ja suorittanut hyväksytysti vähintään hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisen opinnot (30 osaamispistettä).
- psykiatriassa työskennelläksesi tarvitset joko lähihoitajan tutkinnon (suuntautuminen mielenterveys- ja päihdetyöhön) tai vaihtoehtoisesti mielisairaanhoitajan tai mielenterveyshoitajan tutkinnon.
- huomioimme haussa myös sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajaopiskelijat, joilla on soveltuvaa terveydenhuoltoalan harjoittelukokemusta.
- pystyt työskentelemään suomen kielellä. Tarvitsemme kesäsijaisia myös ruotsinkielisiin kohteisiimme, eli kerrothan meille, jos puhut lisäksi sujuvaa ruotsia. Raportointi- ja kirjaamiskielenä käytämme kaikissa kohteissa suomea.
- rekrytoivan yksikön esihenkilöltä saat tietoa, millaista rokotussuojaa kyseisessä yksikössä tarvitaan.
- sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, vastuullinen työtapa ja ennen kaikkea intoa oppia uutta.

KUULOSTAAKO SILTÄ, ETTÄ SINÄ VOISIT ENSI KESÄNÄ OLLA YKSI MEISTÄ?

Jätä hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti - älä siis turhaan aikaile! Otamme sinuun yhteyttä joko sähköpostilla tai soittamalla viimeistään viikon kuluttua hakemuksen jättämisestä.

Jäikö sinulle kysyttävää? Laita viestiä osoitteeseen sotekesa@hel.fi, niin kerromme sinulle mielellämme lisää.

Sairaanhoitajat ja terveydenhoitajat

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Sosiaali- ja terveystoimiala

SOTE-04-1-22

30.5. - 31.8.2022 tai sop. mukaan

06.07.2022 klo 16:00

Tehtävän ja opintojen mukaisesti.

Helsingin kaupungin toimipisteet, 00530 Helsinki

Hei sairaanhoitaja, terveydenhoitaja tai sellaiseksi opiskeleva, kiinnostaisiko sinua kesätyö Suomen suurimman työnantajan palveluksessa? Tervetuloa Helsingin soteen kesäsijaiseksi!

Sijaisuuksia on eri puolilla kaupunkia, erityisesti sairaaloissa. Tekijöitä tarvitaan myös kotihoitoon, seniorikeskuksiin, palvelutaloihin ja kotisairaalaan. Joitakin paikkoja on myös psykiatrian palveluihin, vammaistyöhön sekä terveysasemille. Laita rohkeasti hakemus tulemaan, niin etsitään yhdessä osaamiseesi ja mielenkiinnon kohteisiisi sopiva kesätyöpaikka.

Kesätyöt ajoittuvat toukokuusta elokuulle, ja sijaisuudet ovat kestoltaan 2-3 kuukauden pituisia. Kesätöiden tarkka ajoitus sovitaan tilanteen mukaan niin, että työ sopii joustavasti yhteen opintojesi kanssa. Lyhyet keikkatyöt järjestyvät kesälläkin Seure Henkilöstöpalveluiden kautta.

MILLAISESTA TYÖSTÄ ON KYSE?

Sairaalassa ja kotisairaalassa tehtävänäsi on huolehtia potilaiden laadukkaasta ja kokonaisvaltaisesta hoidosta, kuten lääke- ja nestehoidosta. Sairaalatyössä tukenasi on pääosin muista sairaanhoitajista koostuva tiimi.

Seniorikeskuksen, palvelutalon, kotihoidon tai vammaispalvelun sairaanhoitajana huolehdit asiakkaiden laadukkaasta hoidosta ja toimit tiimisi asiantuntijatukena. Vastuullista tehtävänkuvaa ei kannata hätkähtää: saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen, ja osaava tiimi sekä esihenkilösi ovat tukenasi. Kotihoidossa työ on itsenäistä, mutta sielläkin kollegojen tuki on aina puhelinsoiton päässä. Terveysasemalla teet mm. vastaanottotyötä sekä hoidontarpeen arviointia. Psykiatriassa sairaanhoitajat työskentelevät pääsääntöisesti sairaalan osastoilla.

Sairaalassa, kotisairaalassa, psykiatriassa ja vammaistyössä teet kolmivuorotyötä, kotihoidossa, seniorikeskuksissa ja palvelutaloissa kaksivuorotyötä. Terveysasemilla teet joko päivä- tai kaksivuorotyötä.

MITÄ TYÖ HELSINGIN SOTELLA TARJOAA SINULLE?

Olemme luotettava ja turvallinen työpaikka. Meillä teet tärkeää työtä, jolla on valtava merkitys helsinkiläisten hyvinvoinnille ja terveydelle.

Saat tehdä monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä, jotka antavat sinulle erinomaiset eväät ammattitaitosi ja ammatti-identiteettisi vahvistamiselle. Sairaalatyössä tarjoamme sinulle koulutuksen tarvittavien iv-lupien suorittamiseksi eli pääset kehittämään osaamistasi monella tavalla.

Helsingin kaupunki on Suomen suurin työnantaja, ja kesätyö meillä voi avata sinulle laajasti erilaisia uramahdollisuuksia. Moni meillä kesätöissä aloittanut onkin jatkanut keikkatyöntekijänä ja edennyt hoitajan työstä muihin tehtäviin. Mahdollisuuksia on monia!

Kuukausipalkkasi määräytyy työskentelykohteen ja opintojesi vaiheen mukaan. Palkan lisäksi tarjoamme sinulle mm. kaupunkipyöräedun sekä mahdollisuuden työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

MITÄ ODOTAMME SINULTA?

- olet sairaanhoitaja- tai terveydenhoitaja ja sinulla on Valviran ammattihenkilöiden rekisteröinti.
- olet alan opiskelija ja suorittanut hyväksytysti vähintään 140 opintopistettä sekä lääkeaineopin, sisätautien, anatomian ja fysiologian opinnot.
- psykiatriassa työskennelläksesi olet suorittanut vähintään 150 op sisältäen psykiatrian opinnot.
- kotisairaalassa työskennelläksesi olet suorittanut vähintään 180 op.
- jos olet terveydenhoitajaopiskelija ja haluat työskennellä terveydenhoitajan sijaisena, olet suorittanut vähintään 160 op.
- pystyt työskentelemään suomen kielellä. Tarvitsemme kesäsijaisia myös ruotsinkielisiin kohteisiimme, eli kerrothan meille, jos puhut lisäksi sujuvaa ruotsia. Raportointi- ja kirjaamiskielenä käytämme kaikissa kohteissa suomea.
- rekrytoivan yksikön esihenkilöltä saat tietoa, millaista rokotussuojaa kyseisessä yksikössä tarvitaan.
- sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, vastuullinen työtapa ja ennen kaikkea intoa oppia uutta.

Jos olet suorittanut alle 140 opintopistettä, voit hakea meille lähihoitajan sijaiseksi, työavain SOTE-04-2-22.

KUULOSTAAKO SILTÄ, ETTÄ SINÄ VOISIT ENSI KESÄNÄ OLLA YKSI MEISTÄ?

Jätä hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti - älä siis turhaan aikaile! Otamme sinuun yhteyttä joko sähköpostilla tai soittamalla viimeistään viikon kuluttua hakemuksen jättämisestä.

Jäikö sinulle kysyttävää? Laita viestiä osoitteeseen sotekesa@hel.fi, niin kerromme sinulle mielellämme lisää.

1