Hoppa till innehållet

Sök jobb

Lediga jobb: 1060

Välj yrkesbransch
Fri ordsökning/arbetsnummer

Område

Anställningstyp

Annonsens språk

Sommarjobb

Lediga jobb: 209

Sommarjobb och sommarvikariat

Lediga jobb

Sommarjobb och sommarvikariat

Lediga jobb som uppfyller kriterierna  209 st.  (20 uppgift)

Närvårdare

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Etelän palvelualue, Kivelän seniorikeskus

SOTE-03-300-21

3.5.2021 - 30.9.2021

10.03.2021 kl. 15:00

2166,46 €/kk

Sibeliuksenkatu 14, 00260 Helsinki

Kiinnostaako kesätyö Kivelän seniorikeskuksessa? Oletko lähihoitaja- tai sairaanhoitajaopiskelija vai valmis lähihoitaja? Meillä on eripituisia lähihoitajan sijaisuuksia Kivelän osastoilla touko- syyskuun aikana.

Kivelä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, Töölössä. Tarjoamme ikääntyneille lyhytaikaista hoivaa ja huolenpitoa, arviointia- ja kuntoutustoimintaa sekä ympärivuorokautista pitkäaikaista hoivaa. Ruotsinkielisiä yksiköitä on kaksi; arviointi- ja kuntoutusosasto ja ympärivuorokautisen hoivan yksikkö.

Asukkaamme ovat iäkkäitä yli 65- vuotiaita, jotka tarvitsevat apua kaikissa toiminnoissaan ja suurimmalla osalla on muistisairaus.
Haluatko vahvistaa hoitotyön osaamistasi? Meillä opit perushoidon lisäksi kohtaamaan muistisairaan ja toimimaan kuntoutumista edistävästi. Hoitotyössä tuemme ja edistämme asukkaan toimintakykyä päivittäisissä arjen askareissa muun muassa kinestetiikan keinoin.

Sinulla on tukena moniammatillinen tiimi, johon kuuluu sairaanhoitajien ja lähihoitajien lisäksi kuntoutustiimi. Myös varahenkilöstö käytettävissä äkillisiin henkilöstöpuutoksiin. Osastoilla toimii laitoshuolto, joka vastaa siisteydestä ja ruokahuollosta.

Meille on tärkeää yhteisöllisyys ja asukkaiden merkityksellinen arki. Panostamme hyvään perehdytykseen ja ergonomiseen työskentelytapaan. Lisäksi Kivelässä toteutuu yhteisöllinen ja ergonominen työvuorosuunnittelu.

Laita hakemus ja kerro milloin voit tehdä töitä. Jos olet lähihoitajaopiskelija, sinulla pitää olla suoritettuna vähintään opintojakso hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen (30 op). Laita maininta opintopisteistäsi ja varaudu esittämään opintosuoritusote. Työ on pääasiassa kaksivuorotyötä viikonloput mukaan lukien.


Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Sosiaali- ja terveystoimiala

SOTE-04-29-21

Sopimuksen mukaan

14.05.2021 kl. 16:00

Toinen linja 4 A, 00530 Helsinki

Helsingin kaupungin lähihoitajien kesäsijaiset rekrytoidaan vuonna 2021 Seuren Henkilöstöpalveluiden kautta.

Tarjoamme lukuisia kesäsijaisuuksia kotihoitoon, kuntouttaviin arviointiyksiköihin, seniorikeskuksiin, vammaistyöhön, Helsingin sairaaloihin (Laakso, Malmi, Suursuo) ja psykiatriseen sairaalaan. Työpisteet sijaitsevat eri puolilla Helsinkiä.

Missä näistä sinä toivoisit työskenteleväsi?

Katso lisätietoja ilmoituksen linkistä.

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Palvelukeskus Helsinki, Hoivapalvelut, Vallila

PALKE-03-6-21

3.5.2021 - 29.8.2021

12.03.2021 kl. 15:00

Elimäenkatu 15, 00510 Helsinki

LÄHIHOITAJA,
tule kesäajaksi mukaan hoiva-alan ammattilaisten työyhteisöön ja pääset antamaan oman panoksesi kotiin vietäviin palveluihin!

Haemme kesäksi hoivapalveluihimme lähihoidon ammattilaista palveluneuvojan työtehtävään.

Meillä palveluneuvojat luovat edellytykset asiakkaillemme asua kotona pidempään. Palveluneuvojana tehtäviisi kuuluu kotihoidon käyntien tekeminen etäpalveluna kuva- ja äänivälitteisesti. Sen lisäksi työtehtäviin kuuluu turvapuhelinhälytysten vastaanotto, hoidontarpeen arviointi , asiakkaiden neuvonta sekä osallistuminen pareittain tehtäville kotihälytyskäynneille.

Teemme tiivistä yhteistyötä kaupungin kotihoidon ja omaisten kanssa. Työ on kolmivuorotyötä.

- Ammattitaitoisen, noin 70 ammattilaisen työyhteisön
- Toisiaan tukevan ja auttavan tiimin
- Työkalut onnistuneeseen työntekoon
- Mielenkiintoisen työn innovatiivisten palveluiden parissa
- Työpisteen hyvin kulkuyhteyksien varrella Helsingin Vallilassa

Helsingin kaupungin työsuhde-eduista löydät tietoa täältä https://hel.fi/rekry/fi/valitse-helsinki/henkilostoedut

Lähihoitajan tutkinto

Socialarbetare

Määräaikainen virkasuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Sosiaali- ja terveystoimiala, Lastensuojelun avohuollon sosiaalityö, Lännen lastensuojelu Lassila 1

SOTE-01-175-21

1.6.2021 - 31.8.2021

19.03.2021 kl. 15:00

3643.92

Kaupintie 11 A. 6. krs, Helsinki, 00440 

Haemme Lassilan lastensuojelun avohuollon sosiaalityöhön sijaista kesä-elokuulle.

Työyhteisömme työilmapiiri on hyvä ja toimiva. Lassilan avohuollon sosiaalityössä työskentelee kokeneita ja ammattitaitoisia sosiaalityöntekijöitä, jonne aloittelevankin sosiaalityöntekijän on hyvä tulla joukkoon. Pidämme tärkeänä jatkuvaa toisilta oppimista ja työssä tukemista.

Avohuollon sosiaalityössä saat tehdä työtä, jolla on merkitystä. Sinulla on mahdollisuus työskennellä itsenäisesti, mutta myös parin kanssa. Työn tukena tarjoamme säännöllisen tiimityönohjauksen ja lähiesimiehen henkilökohtaisen konsultaation. Käytettävissäsi on myös toimialan juridinen tuki.

Tehtävä sopii sinulle, jos nautit pitkäjänteisestä työskentelystä asiakkaiden kanssa. Sinua kiinnostaa asiakkaiden tilanteisiin erilaisten ratkaisujen etsiminen yhdessä asiakkaan ja verkostojen kanssa.

Lastensuojelun avohuollon sosiaalityöntekijä toimii lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä. Työ pohjautuu asiakassuunnitelmaan. Tehtäviisi kuuluu avohuollon tukitoimien suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä asiakkaan kanssa. Lisäksi vastaat kiireellisten sijoitusten valmistelusta ja toteuttamisesta sekä huostaanottojen ja sijoitusten valmistelusta.

Lassilan avohuollon lastensuojelussa on kaksi tiimiä, joissa on 14 sosiaalityöntekijää ja kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää. Asiakasmäärät vaihtelevat, tällä hetkellä meillä on keskimäärin 37 asiakasta sosiaalityöntekijää kohden.

Monipuolinen tehtäväkenttämme tarjoaa hyvän mahdollisuuden kehittyä lastensuojelun ammattilaisena. Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet ja henkilöstöedut. Voit myös saada työsuhdematkakortin ja hakea työsuhdeasuntoa.

Kelpoisuusehto:

Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi: kokemuksen lastensuojelutyöstä.

Määräaikainen virkasuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Gerontologinen sosiaalityö

SOTE-03-346-21

1.4.2021 - 31.8.2021

12.03.2021 kl. 16:00

3390,87 e/kk

Kivikonkaari 21, 00940 

Haemme innostuneeseen joukkoomme oma-aloitteista ja aktiivisia sosiaalityöntekijöitä sijaisuuksiin ajalle 1.4.2021 - 31.8.2021 tai aloitus sopimuksen mukaan. Työyhteisössämme työskentelee kokeneita gerontologisen sosiaalityön ja sosiaaliohjauksen ammattilaisia sekä kotiavustajia. Työyhteisömme on kehittyvä ja omaamme modernit työskentelytavat, valittu työntekijä pääsee näköalapaikalle Helsingin gerontologisen sosiaalityön kehittämiseen.

Gerontologisen sosiaalityön yksiköt toimivat neljällä palvelualueella (pohjoinen, itä, etelä ja länsi), haemme nyt sijaisia kaikille meidän alueille yhteisesti. Gerontologinen sosiaalityö on suunnitelmallista sosiaalityötä ja on tarkoitettu asiakkaille, joiden kyky toimia on alentunut ja heillä on muun muassa osallistumiseen, talouteen ja muuhun hyvinvointiin liittyvää tuen tarvetta.

Sosiaalityöntekijä työskentelee vaikeissa elämäntilanteissa olevien asiakkaiden kanssa toteuttaen palvelusuunnitelmaa. Sosiaalityö tukee asiakkaan elämänhallintaa ja itsenäistä selviytymistä. Sosiaalityöntekijä koordinoi ja seuraa sekä arvioi asiakkaan suunnitelman mukaisten palveluiden toteutumista ja etsii tarvittaessa myös muita tahoja mukaan auttamaan asiakasta. Sosiaalityöntekijä toimii myös erityistä tukea tarvitsevan asiakkaan omatyöntekijänä. Työskentely tapahtuu asiakkaan kotona tai asiakkaan mukana erilaisissa toimipaikoissa yhdessä asiakkaan verkoston kanssa.

Tehtävässä tarvitaan itsenäistä työotetta sekä taitoa tehdä moniammatillista yhteistyötä. Tehtävään valittavalta toivotaan kykyä ja intoa kehittää toimintaa sekä nähdä asioita uusin silmin ja mallintaa uusia tapoja. Työtapa on asiakaslähtöinen.

Huhtikuussa 2021 Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimi siirtyy käyttämään Apotti tietojärjestelmää, mikä lisää työvoiman tarvetta. Työ soveltuu hyvin myös sijaispätevälle sosiaalityön opiskelijalle.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Muussa tapauksessa kirjallinen hakemus lähetetään osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-03-346-21. (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13). Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sjukskötare och hälsovårdare

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Palvelukeskus Helsinki, Hoivapalvelut, Vallila

PALKE-03-7-21

10.5.2021 - 29.8.2021

12.03.2021 kl. 15:00

Elimäenkatu 15, 00510 Helsinki

SAIRAANHOITAJA,
tule kesäajaksi mukaan hoiva-alan ammattilaisten työyhteisöön ja pääset antamaan oman panoksesi kotiin vietäviin palveluihin!

Haluatko mukaan tuottamaan uudenlaisia hoivapalveluja kotihoidon asiakkaille? Oletko kiinnostunut terveysteknologian tarjoamista mahdollisuuksista?

Hoivapalveluissamme vastaanotamme asiakkaidemme turvapuhelinhälytyksiä ja avustamme heitä tarvittaessa hälytyskäynneillä. Teemme myös kotihoidon kanssa yhteishoitona etähoitokäyntejä asiakkaillemme kuva- ja äänivälitteisesti uutta teknologiaa hyödyntäen. Kehitys on vahvuutemme ja testaamme ja käyttöönotamme uusia ja innovatiivisia digitaalisia palveluja kotona asumisen tueksi yhteistyössä sosiaali- ja terveystoimialan eri toimijoiden kanssa. Jos innostut uudesta, olet ehkä hakemamme henkilö.

Vastaavana palveluneuvojana vastaat työvuorossasi turvapuhelinhälytysten vastaanotosta, hoidontarpeen arvioinnista ja tehtävien kiireellisyysjärjestyksestä. Huolehdit työtehtävien delegoinnista turvapuhelinpartioille ja osallistut myös itse hälytyskäynneille, jotka tehdään pareittain.

Työssäsi huolehdit myös etähoitajana kotihoidon käyntejä kuva- ja äänivälitteisesti. Etähoitotyössä korostuu asiakkaiden neuvonta ja ohjaus sekä yhteistyö kotihoidon ja omaisten kanssa.

Tidsbundet arbetsförhållande, Sommarjobb

Social- och hälsovårdssektorn, sjukskötare / hälsovårdare, sommarvikariat

SOTE-04-6-21

17.5.2021 - 31.8.2021

14.05.2021 kl. 16:00

Enligt uppgiften och studiernas läge

Helsingofors stads arbetsenheter, 00530 

Vill du göra något meningsfullt på sommaren? Sök ett sommarvikariat som hälsovårdare/sjukskötare inom:

-sjukhus (Dals, Malm och Storkärr)
-hemsjukhus
-hemvård
-seniorcenter och servicehus
-hälsostationer
-psykiatriska sjukhus
-handikappservice

Största delen av våra sommarvikariat är skiftarbete inom sjukhus, äldreomsorg och hemvård. Vi har arbetsenheter i hela Helsingfors. Vikariatet varar oftast 2-3 månader. Seure ansvarar för alla ströjobb.

Förutom att vi erbjuder dig ett ansvarfullt sommarjobb så får du en bra introduktion till arbetet, arbetskollegornas stöd samt möjligheten att utvecklas som vårdare. Vid behov hjälper vi dig att hitta en tjänstebostad, mera information hittar du här: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/asunnonhaku-sv/tjanstebostader/

Vi förutsätter att arbetaren som vikarierar sjukskötaren inom Helsingfors sjukhus och hemsjukhus har iv-tillstånd, dessa kan utföras på våren eller genast i början av sommaren.
För att utför iv-tillståndet erbjuder vi dig på nätet läkemedelsbehandlings (LOVe)-materialet och möjligheten att utföra tenten. För att använda iv-läkemedelsbehandlingen i praktiken bör du ha avklarat skolningen, tenten samt avlagt de praktiska prestationerna.
Ifall du studerar, utför du ett tillstånd (förutom blodtransfusion kursen) som är inriktat för sjukskötare.

Ifall du vill så kan du komplettera din ansökan med en videohälsning. Vi sickar länken till videohälsningen i efterhand (videohälsninen kommer att utföras på finska). Sökanden kontaktas från personalresurs enheten, som handleder arbetssökanden till en intervju med enhetens förman.

Ta ditt första steg mot sommaren och fyll i din ansökan via helsinkirekry.fi. Vänligen fyll i din ansökan på finska.

Vi behandlar ansökningarna redan under ansökningstiden och platserna fylls genast då vi hittat lämpliga personer.


Behörighetsvillkor:

Sjukskötarens eller hälsovårdarens utbildning och legitimation enligt lagen om yrkesutbildade personer inom hälso- och sjukvården (559/1994) eller att du har avlagt minst följande studiepoäng som sjukskötare/hälsovårdare studerande för att fungera som:

Sjukskötare inom:
140 sp -hemvård, sjukhus, seniorcenter och servicehus
150 sp -psykiatri
180 sp -hemsjukhus

Hälsovårdare: 160 sp.

Vi förutsätter att alla studerande har avlagt läkemedelsbehandlings, internmedicinska, anatomi och fysiologi studier. Inom psykiatriska arbetsenheter bör psykiatri studierna vara avklarade.


Språkkunskapskrav är goda muntliga och nöjaktiga skriftliga kunskaper i finska.

Vi förutsätter även: ansvarstagande, goda interaktionsfärdigheter, en god hälsa och kunskaper inom vårdarbete samt motivation till att lära nya saker.

Rekryterande enhetens förman berättar hurudant vaccineringsskydd det behövs i enheten.

Vi räknar som merit, ifall du kan jobba hela sommaren samt augusti.

Ifall dina studiepoäng inte räcker till sjukskötaren/hälsovårdarens uppgifter, sök ett vikariat som närvårdare via Seure.

Andra uppgifter inom social- och hälsovårdsbranschen

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Vuorensyrjän palvelutalo

SOTE-03-389-21

31.5.2021 - 31.8.2021

18.03.2021 kl. 15:00

2569.02 €/ kk

Vuorensyrjä 7 C, 00770 Helsinki

Haemme vanhustyöstä kiinnostunutta oma-aloitteista hyvän organisointikyvyn sekä positiivisen asenteen omaavaa toimintaterapeuttia sijaisuuteen ajalle 31.5.2021-31.8.2021 Vuorensyrjän palvelutalon Kuntoutustiimiin.

Vuorensyrjän palvelutalo on Pohjois-Helsingissä toimiva ympärivuorokautista hoitoa ja hoivaa tarjoava vanhusten palvelutalo. Meillä on kolme hoitotiimiä, asiakkaita yhteensä 68 sekä pääivätoimintayksikkö Louhi. Toiminta-ajatuksena on edistää ikäihmisten valinnanvapautta ja itsemääräämisoikeutta sekä tarjota keinoja kokea osallisuutta. Tavoitteenamme on turvallinen ja arvokas elämä, jonka vanhus voi kokea merkitykselliseksi.

Toimintaterapeutin työ on kuntoutumista edistävää ja kuntoa ylläpitävää vanhustyötä. Tehtävänä on asiakkaiden toimintakyvyn arviointi, toiminnan suunnittelu ja toteutus. Työ pitää sisällään yksilö- ja ryhmäterapiat. Lisäksi työhön kuuluu apuvälinetarpeen arviointia, neuvontaa ja ohjausta. Toimintaterapeutti konsultoi ja ohjaa henkilökuntaa sekä on mukana toiminnan kehittämisessä ja osallistuu moniammatillisten tiimien työskentelyyn.

Kelpoisuusehto:

Toimintaterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme kokemusta vanhustyöstä.

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Sosiaali- ja terveystoimiala, Lastensuojelun palvelut, Nuorten vastaanotto

SOTE-01-140-21

1.6.2021 - 31.8.2021

12.03.2021 kl. 16:00

2370.68 e/kk

Niittajankuja 2, 00810 

Haemme nyt merkityksellisestä, tavoitteellisesta ja mukaansa tempaavasta työstä kiinnostuneita kesäsijaisia nuorten vastaanottolaitoksiin Kallioon ja Herttoniemeen ajalle 1.6.-31.8.2021 tai sopimuksen mukaan.

Olet etsimämme henkilö, jos haluat tarjota tukeasi elämänsä käännekohdassa oleville nuorille ja heidän läheisilleen. Työssä onnistumistasi tukevat ymmärrys nuorten maailmasta sekä kyky tunnistaa erilaisia voimavaroja. Asiakkaamme toivovat työntekijöiltämme rehellisyyttä, rauhallisuutta ja aikaansaavuutta.

Tarjoamme mahdollisuuden viettää tuleva kesä Helsingissä, jossa voit työskennellä vaihtelevissa ympäristöissä asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Arjen perustana toimii turvallinen aikuisjohtoinen arki, jossa nuoren ja perheen tuen tarpeita arvioidaan moniammatillisen työryhmän johdolla.

Helsingin kaupungilla sinua odottavat monipuoliset henkilöstöedut ja edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto:

Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi tai kuntoutuksen ohjaaja) tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja) tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto. Huomioimme haussa myös alan opiskelijat.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.


Lisäksi edellytämme:
- kokemusta sijaishuollosta tai nuorten ja lasten kanssa työskentelystä
- hyviä vuorovaikutustaitoja
- kykyä ja halua kohdata erilaisia ihmisiä tasavertaisesti
- rohkeutta ottaa hankalia asioita puheeksi
- taitoa toimia äkillisesti muuttuvissa tilanteissa

Luemme eduksi:
- kokemuksen perhetyöstä
- kokemuksen mielenterveys- ja päihdetyöstä

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Sosiaali- ja terveystoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lastensuojelu, Lastenkotitoiminta, Outamon lastenkoti

SOTE-01-90-21

31.5.2021 tai sopimuksen mukaan

30.03.2021 kl. 15:00

2370,68 €/kk

Karkalintie 148, 08100 Lohja

Lastenkodin ohjaajan/sairaanhoitajan tehtävät (kesätyö)

Tarvitsemme jälleen kesäsijaisimme sairaanhoitajia, sosionomeja, yhteisöpedagogega, lähihoitajia. Lomasijaiset tarve alkaa jo toukokuun puolelta kestäen elokuun loppuun. Sijaisuuksia on tarjolla eri pituisia. Mikäli valittava ei voi tehdä kaikkia ohjaajan tehtävään kuuluvia tehtäviä voi palkkaa voidaan tehtäväkohtaista palkkaa laskea 3%. Tehtävä on kolmivuorotyötä joten ansioita kertyy työaikakorvauksista. Sijaisuuksien kesto 2,5-3,5 kuukautta.

Outamon lasten osastot ovat uusia ja nykyaikaisia. Outamo miljöönä on kappale kauneita Suomea. Helsingin kaupunki on työnatajana turvallinen ja vakaa toimija.

Olet osa isompaa mutta teet työsi ihmisen kokoisessa moniammatillisessa yhteisössä. Stadi myös tulee sinulle tutuksi sillä lapsemme ovat stadin helmiä. Haastavia, ihania, hirveitä, rakkaita 14-17-vuotiata nuoruutensa kuohunnassa lapsosia joille toivomme parasta ja sen eteen työmme teemme. Lapsien huoltajat ovat osa työmme arkea ja ensiarvoisen tärkeitä lapsille.

Lupaamme työkokemuksen mistä sinullaon varmasti hyötyä omalla ammatillisella ja elämänpolulla


Kelpoisuusehto:

Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi) tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja) tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto.
Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Lisäksi huomiodaan yhteisöpedagogin tutkinto.

Lisäksi huomiodaan edellä mainitut alan opiskelijat sekä lähihoitajat ja alan opiskelijat. Varsinainen palkka määräytyy sen mukaan onko valittavalla edellytykset toimenkuvan mukaiseen työhän kokonaisuudessaan vai osittain.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) mikäli työsuhde kestää yli kolme kuukautta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.


Lisäksi edellytämme:
Ajokorttia
Hygieniapassia tai valmiutta sen hankkimiseen.
Lääkehoitolupaa tai valmiutta sen hankkimiseen.

Teknisk planering och samhällsplanering

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Kaupunkiympäristön toimiala, Rakennukset ja yleiset alueet

KYMP-02-18-21

1.5.2021-31.7.2021

19.03.2021 kl. 16:00

Ruosilantie 18 , 00390 Helsinki

Haluatko hyvän ja mielenkiintoisen kesätyön alan ammattilaisten parissa?

Haemme apuvälineasentajia tilat-palvelun apuvälinetiimiin.

Tehtäviisi kuuluu apuvälineiden huolto ja korjaus sekä asiakaspalvelu ja varastonhallinta.

Olet täysi-ikäinen, oma-aloitteinen ja vastuullinen. Työhösi sisältyy sisäisten ja ulkoisten asiakkaidemme asiakaspalvelua, joten odotamme sinulta iloista palveluasennetta. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, mutta teet töitä mielelläsi myös porukassa. Haluat jatkuvasti oppia uutta ja jakaa osaamistasi.

Toivomme, että sinulla on teknisen alan ammatillinen koulutus tai vastaavat tiedot ja taidot sekä olet näppärä erilaisten tietoteknisten järjestelmien kanssa. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä.

Työsuhteen kesto on 3 kuukautta.

Pääset osaksi monialaista työyhteisöämme, jossa tuetaan ammatillista kehittymistä ja annetaan kesätyöntekijöille vastuuta sekä vapautta monipuolisten työtehtävien toteuttamiseen. Saat myös kattavan perehdytyksen ja hyvät työsuhde-edut.

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Kaupunkiympäristön toimiala, Maankäyttö ja kaupunkirakenne, Kaupunkitila- ja maisemasuunnittelu, Kaupunkitila ja verkostot

KYMP-01-20-21

1.6.2021 - 1.9.2021

19.03.2021 kl. 16:00

Palkka määräytyy opintopisteiden mukaan.

Työpajankatu 8, 00580 Helsinki

Haluatko hyvän ja mielenkiintoisen harjoittelupaikan alan ammattilaisten parissa?

Haemme suunnittelijaharjoittelijaa kaupunkitilat ja verkostot -yksikköön.

Tehtäviisi kuuluu Helsingin kaupungin katu- ja puistopuurekisterin tietojen päivitys. Puurekisteri on Helsingin kaupungin järjestelmä, joka sisältää sijainti- ja ominaisuustietoja yleisten alueiden (kadut, aukiot, puistot) puuomaisuudesta.

Työtehtävät koskevat lajistoseurantatietojen ja Helsingin katu- ja puistopuiden omaisuustietojen päivitystä. Työhön kuuluu myös maastotyöskentelyä.

Sinulla on aktiivinen ja oma-aloitteinen työote. Olet järjestelmällinen ja tarkka. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn.

Työsuhteen kesto on 3 kuukautta välillä 1.6.-30.9.2021. Tehtävän palkkaus määräytyy opintopisteiden mukaisesti.

Saat tehtävässä työkokemusta Helsingin katu- ja puistopuuomaisuuden hallinnasta, puurekisterin käytöstä ja kasvilajituntemusta. Saat myös työskennellä välillä ulkona.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuvan alan korkeakouluasteen opiskelija (esim. puutarhatiede, metsätiede, kasvitiede, maantiede).

Lisäksi tehtävässä edellytetään kasvintuntemusta, paikkatieto-osaamista ja hyvää suomen kielen taitoa.

Eduksi luetaan kiinnostus kasvilajeihin, MicroStation osaaminen.

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Kaupunkiympäristön toimiala, Rakennukset ja yleiset alueet, Ylläpito, Kiinteistönhoito, Itäinen kiinteistönhoitotiimi

KYMP-02-6-21

1.5.-31.8.2021

19.03.2021 kl. 16:00

Työpajankatu 8, 00580 Helsinki

Haluatko monipuolista työkokemusta julkiselta puolelta ja mahdollisuuden päästä tekemään merkityksellistä työtä, joka näkyy helsinkiläisten arjessa?

Haemme kesäkaudeksi ahkeria ERIKOISAMMATTIMIEHIÄ tilat-palvelun asiakkuusyksiköistä vastaaviin teknisiin tiimeihin. Tekniset tiimimme jakautuvat: tekninen tiimi 1 (Etelä-Helsinki), tekninen tiimi 2 (Itä-Helsinki), tekninen tiimi 3 (Länsi-Helsinki) ja tekninen tiimi 4 (Pohjois-Helsinki).

Tehtäviisi kuuluu:
- vastata terveydenhuollon toimitilojen sekä LVI-ja sähkölaitteistojen huolloista ja korjauksista osaamistasosi mukaisesti
- kiinteistöjen ylläpitotehtäviä, asiakaspalvelua ja tietoteknisten järjestelmien käyttöä

Olet täysi-ikäinen, oma-aloitteinen ja vastuullinen. Työhösi sisältyy sisäisten ja ulkoisten asiakkaidemme asiakaspalvelua, joten odotamme sinulta iloista palveluasennetta. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, mutta teet töitä mielelläsi myös porukassa. Haluat jatkuvasti oppia uutta ja jakaa osaamistasi.

Toivomme, että sinulla on teknisen alan ammatillinen koulutus tai vastaavat tiedot ja taidot. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä ja B-luokan ajokortin.

Pääset osaksi monialaista työyhteisöämme, jossa tuetaan ammatillista kehittymistä ja annetaan kesätyöntekijöille vastuuta sekä vapautta monipuolisten työtehtävien toteuttamiseen. Saat myös kattavan perehdytyksen ja hyvät työsuhde-edut.

Tarjoamme erimittaisia työsuhteita yhdestä kolmeen kuukauteen, touko-elokuun välillä. Kerrothan hakemuksessasi milloin voit aloittaa ja mihin asti voit työskennellä.

Haastattelut saatetaan aloittaa jo hakuajan aikana. Ilmoitathan hakemuksessasi, missä teknisessä tiimissä olet kiinnostunut työskentelemään.

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Kaupunkiympäristön toimiala, Maankäyttö ja kaupunkirakenne, Kaupunkitila- ja maisemasuunnittelu, Kaupunkitila ja verkostot

KYMP-01-21-21

1.6.-1.9.2021 tai sopimuksen mukaan

16.03.2021 kl. 16:00

Suoritettujen opintopisteiden mukaan

Työpajankatu 8, 00580 Helsinki

Haluatko hyvän ja mielenkiintoisen harjoittelupaikan alan ammattilaisten parissa?

Haemme tutkimusavustajaa pienvesien maastokartoitukseen.

Tehtäviisi kuuluu pienvesien maastotarkastelut, pienvesien luonnontilaisuuden arviointi, pohjaeläinnäytteenotto sekä vedenlaadun seuranta. Lisäksi työhön kuuluu maastohavaintojen kirjaaminen paikkatietomuotoon.

Helsingin ekologisia verkostoja ovat metsä- ja puustoinen verkosto, niittyverkosto sekä siniverkosto. Siniverkoston kehittämisen tueksi tarvitaan päivitettyä luontotietoa sekä maastokartoituksia kaupungin pienvesistä.

Tehtävässä tarvitaan hyvää yhteistyökykyä, oma-aloitteista työotetta sekä perehtyneisyyttä ja kiinnostusta kaupunkien vesiluonnon kehittämiseen.

Työsuhteen kesto on 3 kuukautta välillä 1.6.-30.9.2021. Tehtävän palkkaus määräytyy opintopisteiden mukaisesti.

Pääset osaksi monialaista työyhteisöämme, jossa tuetaan ammatillista kehittymistä ja annetaan harjoittelijoille vastuuta sekä vapautta monipuolisten työtehtävien toteuttamiseen. Hyvien työsuhde-etujen lisäksi edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Tehtävän kelpoisuusehtona on akvaattisten tieteiden, biotieteiden tai muun soveltuvan yliopistoalan opintoja.

Lisäksi tehtävässä edellytetään valmiutta pääosin maastossa tapahtuvaan työskentelyyn, ymmärrys virtavesien ja pienvesien ekologiasta sekä sujuvat paikkatietotaidot (lähinnä QGIS), sujuva suomen kielen taito, ajokortti B.

Eduksi luetaan kokemus kaupunkivesien näytteidenotosta, virtavesien luontotyyppien tunnistaminen ja luonnontilaisuuden ja sen kaltaisuuden arviointi, kokemus paikkatiedon kanssa työskentelystä.

Uppgifter inom köks- och renhållningsbranschen

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Palvelukeskus Helsinki, Roihuvuoren seniorikeskus, Roihuvuori

PALKE-02-19-21

3.5. - 30.9.2021 tai sopimuksen mukaan

08.03.2021 kl. 15:00

1889,45€/kk ja lisät

Punahilkantie 16, 00820 Helsinki

Haemme ammatti- ja tiimityötaitoista kokkia Roihuvuoren seniorikeskuksen keittöön.

Valmistat herkullisia perus- ja erityisruokavalioruokia käytössä olevaa reseptiikkaa noudattaen ja haluat tarjota asikakkillemme parasta laatua. Keittiössä valmistetaan ruokaa noin 450 annosta päivässä ja sitä toimitetaan myös muihin kohteisiin. Aterioiden pakkaamisessa tarvitset hyvää suomen kielen taitoa. Siisteys ja hyvä hygienia ovat sinulle kunnia-asioita. Huolehdit sujuvasti keittiön puhtaanapidosta ja omavalvonnan tehtävistä yhdessä muun tiimin kanssa.

Sinulla on kokin tai muu cateringalan tutkinto ja työkokemusta ruoanvalmistuksesta. Taito leipoa ja asiakaspalveluosaaminen katsotaan eduksi. Olet reipas, joustava, oma-aloitteinen ja tiimipelaaja. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään. Haluat olla mukana muun osaavan henkilöstön kanssa tekemään asiakkaidemme ateriahetkistä maistuvia.
Sinulle on tärkeää työskennellä parasta yhdessä arvolupauksemme mukaisesti - yhdessä, luotettavasti, luovasti ja vastuullisesti.

Tehtävä on määräaikainen ja kokoaikainen. Kohde on auki vuoden jokaisena päivänä ja työvuorot sijoittuvat klo 7.00 -17.09 välille.

Tarjoamme sinulle Suomen suurimman työnantajan vakauden ja varmuuden sekä:

- Tärkeän roolin osana lämminhenkistä ja asiantuntevaa organisaatiota
- Työpaikan sujuvien kulkuyhteyksien varrella
- Työsuhdematkalippu- ja kaupunkipyöräedun tukemaan sujuvaa liikkumista
- Monenlaisia henkilöstöetuja, kuten erilaisia alennuksia ja yhteistä tekemistä
- Aina KVTES:n mukainen palkkaus ja lomat!
- Parasta yhdessä - Tahdomme kehittyä yhdessä ideoimalla!

Ennen työn aloittamista on valituksi tulleen henkilön esitettävä hyväksytty rikosrekisteriote.

Helsingin kaupunki toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.


Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Palvelukeskus Helsinki, Roihuvuori

PALKE-02-23-21

31.5.2021 - 15.8.2021

24.03.2021 kl. 15:00

1823,17 ja lisät

Punahilkantie 16 , 00820 Helsinki

RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÄ, tule tekemään yhdessä kaupungin merkittävimpiä ruokailuelämyksiä!

Ruokapalvelutyöntekijänä tulet työskentelemään Roihuvuoren seniorikeskuksen keittiössä, osana ammattitaitoista ja kannustavaa tiimiä! Tarjoamme asiakkaillemme ravitsevan ja maistuvan ruokailuelämyksen vuoden jokaisena päivänä.

Avustat salaattien ja lisukkeiden valmistamisessa, leipomisessa sekä puhtaanapidon ja astiahuollon tehtävissä.
Kassan käyttötaito ja asiakaspalvelukokemus katsotaan eduksi. Arvostat siisteyttä ja haluat toimia sen mukaisesti. Olet joustava ja oma-aloitteinen ja koet tiimityön vahvuudeksesi. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään ja ison työyhteisön tuen. Haluat olla mukana yhdessä muun osaavan henkilöstön kanssa tekemään aiakkaidemme ateriahetkistä maistuvia ja nautinnolisia.
Tehtävä on määräaikainen kesälomien sijaisuus ja työaika on klo 7-17.10 välillä ma-su.
Sinulla on myös:
- Cateringalan koulutus
- tai aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
- sujuva suomen kielen taito
- hygieniapassi

Tarjoamme sinulle Suomen suurimman työnantajan vakauden ja varmuuden sekä:
- Tärkeän roolin osana lämminhenkistä ja asiantuntevaa organisaatiota
- Työpaikan sujuvien kulkuyhteyksien varrella, Helsingin sykkeessä
- Työsuhdematkalippu- ja kaupunkipyöräedun tukemaan sujuvaa liikkumista
- Monenlaisia henkilöstöetuja, kuten erilaisia alennuksia ja yhteistä tekemistä
- Aina KVTES:n mukainen palkkaus ja lomat!
- Parasta yhdessä - Tahdomme kehittyä yhdessä ideoimalla!

Työ alkaa 31.5.2021 tai sopimuksen mukaan ja jatkuu 15.8.2021 asti.

Helsingin kaupunki toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Palvelukeskus Helsinki, Koskelan seniorikeskus

PALKE-02-6-21

7.6.-15.8.2021

26.03.2021 kl. 15:00

1889,45

Käpyläntie 11 N-rak, 00600 Helsinki

Tule kesätöihin tekemään kanssamme kaupungin merkittävimpiä ruokailuelämyksiä!

Kokkina työskentelet Koskelan seniorikeskuksen keittiössä osana asiantuntevaa ja osaavaa tiimiämme.
Työtehtäviisi kuuluu perus- ja erityisruokavalioruokien valmistus reseptejä noudattaen sekä keittiön siisteydestä ja astiahuollosta huolehtiminen. Tarvittaessa hoidat myös jakelu- ja muita ruokatuotantotehtäviä.

Keskeisiä työtehtäviäsi ovat: Aamupalan, lounaan ja päivällisen valmistus lisäkkeineen. Yhdessä tiimin kanssa ja monipuolisesti myös muut keittiön työt.

Tarjoamme asiakkaillemme maistuvan ja ravitsevan ruokailuelämyksen vuoden jokaisena päivänä, eli työt sijoittuvat ajoittain myös viikonlopuille ja pyhille.
Työvuorot vaihtelevat ma-su klo: 05.30-19.00 välillä.

Olisiko tässä kesätyö sinun makuusi?

Tarjoamme viihtyisän ja vastuullisen työympäristön sekä kannustavat ja ammattitaitoiset työkaverit, joilta voit aina kysyä neuvoja. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja tueksesi lähes 100 vuoden kokemuksemme ruokapalveluista sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi merkityksellisessä työssä suurkeittiöalalla.

Viihdyt meillä, jos:
- sinulla on alalta jo jonkin verran työkokemusta ja halua oppia uutta
- olet alan opiskelija tai sinulta löytyy tehtävään soveltuva koulutus tai riittävää kokemusta vastaavasta työstä
- kohtaat ajoittaisen kiireen ja muuttuvat tilanteet rohkeudella ja hyvässä hengessä
- työskentelet sujuvasti suomen kielellä ja sinulla on hygieniapassi

Vuosilomansijaisuudet ovat 1-4 kuukauden mittaisia ja alkavat sopimuksen mukaan, aikaisintaan kuitenkin 01.05.2021.
Voimme mahdollisesti tarjota sinulle töitä myös kesätyön jälkeen!

Tule tekemään kanssamme maailman toimivinta kaupunkia!

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Palvelukeskus Helsinki, Koskelan seniorikeskus

PALKE-02-7-21

24.5.-5.9.2021

26.03.2021 kl. 15:00

1848,98

Käpyläntie 11 N-rak, 00600 Helsinki

Tule kesätöihin tekemään kanssamme kaupungin merkittävimpiä ruokailuelämyksiä!

Ruokapalvelutyöntekijänä työskentelet Koskelan seniorikeskuksen keittiössä osana asiantuntevaa ja osaavaa tiimiämme.
Tehtävässä osallistut keittiön päivittäiseen toimintaan, salaattien ja lisukkeiden valmistamiseen, leipomiseen sekä puhtaanapidon ja astiahuollon tehtäviin. Avustat ruoanvalmistuksessa ja tarvittaessa siirryt myös auttamaan naapurikohteisiin.

Keskeisiä työtehtäviäsi ovat: Ruoan pakkaaminen/jakaminen, astianhuolto, salaatinvalmistus, asiakaspalvelu, kassatyöskentely ja puhtaanapito

Tarjoamme asiakkaillemme maistuvan ja ravitsevan ruokailuelämyksen vuoden jokaisena päivänä, eli työt sijoittuvat ajoittain myös viikonlopuille ja pyhille.
Työvuorot ma-su klo: 05.30-19.00.

Olisiko tässä kesätyö sinun makuusi?

Tarjoamme viihtyisän ja vastuullisen työympäristön sekä kannustavat ja ammattitaitoiset työkaverit, joilta voit aina kysyä neuvoja. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja tueksesi lähes 100 vuoden kokemuksemme ruokapalveluista sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi merkityksellisessä työssä suurkeittiöalalla.

Viihdyt meillä, jos:
- sinulla on alalta jo jonkin verran työkokemusta ja halua oppia uutta
- olet alan opiskelija tai sinulta löytyy tehtävään soveltuva koulutus tai riittävää kokemusta vastaavasta työstä
- kohtaat ajoittaisen kiireen ja muuttuvat tilanteet rohkeudella ja hyvässä hengessä
- työskentelet sujuvasti suomen kielellä ja sinulla on hygieniapassi

Vuosilomansijaisuudet ovat 1-4 kuukauden mittaisia ja alkavat sopimuksen mukaan, aikaisintaan kuitenkin 01.05.2021.
Voimme mahdollisesti tarjota sinulle töitä myös kesätyön jälkeen!

Jätä hakemuksesi ja tule tekemään kanssamme maailman toimivinta kaupunkia!

Uppgifter inom biblioteks-, ungdoms-, idrotts- och kulturbranschen

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, Liikunta, liikuntapaikat

KUVA-02-20-21

1.4.-31.10.2021

18.03.2021 kl. 16:00

1637,53 - 1820,55€/kk

Paavo Nurmen kuja 1, 00099 

Haemme 45 oma-aloitteista liikuntapaikkatyöntekijää Itä-, Länsi- tai Pohjois-Helsingin liikuntapaikkoihin, pääasiassa meidän ulkoliikuntakentillemme, määräaikaisiin työsuhteisiin.

Liikuntapaikkatyöntekijänä toimit liikuntapaikkojen ja kiinteistöjen monipuolisissa hoito- ja siivoustehtävissä. Asiakaspalvelutyöllä on suuri merkitys liikuntapaikoillamme, pyrimmehän olemaan maailman toimivin kaupunki.

Tehtävät sijoittuvat aikavälille 1.4.-31.10.2021 sopimuksen mukaan. Tehtävien kesto on 1-6 kuukautta tarpeesta riippuen. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy työn vaativuuden mukaan. Tehtävän määräaikaisuuden syy on sen kausiluontoisuus.

Tehtävässä pärjäämiseksi edellytämme sinulta riittävää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Olet asiakaspalvelulähtöinen ja sinulta löytyy vähintään T-ajokortti. Sinulla on kykyä ja halua työskennellä ryhmässä ja osaat työskennellä myös yksin.

Eduksesi luetaan myös aikaisempi kokemus alan tehtävistä sekä englannin ja ruotsin kielen taito.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn Helsingin erilaisilla liikuntapaikoilla sekä Helsingin kaupungin kattavat työsuhde-edut.

Tervetuloa mukavaan joukkoomme rakentamaan Helsingistä maailman toimivinta kaupunkia!

Uppgifter inom kundservice och kontorsbranschen

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Kaupunkiympäristön toimiala, Rakennukset ja yleiset alueet, Tilat-palvelu, Asuntoyksikkö

KYMP-02-5-21

1.5.2021 - 31.8.2021

19.03.2021 kl. 16:00

Tehtäväkohtainen palkka 2351,34€

Työpajankatu 8, 00580 Helsinki

Haluatko hyvän ja mielenkiintoisen kesätyön alan ammattilaisten parissa?

Haemme kesäksi asuntosihteeriä tilapalveluiden asuntovuokrausyksikköön määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluu mm.:
- vuokrasopimusten tekeminen
- asumisaikainen reklamaatioiden käsittely- ja selvittelytyö AHVL:n mukaisin toimin
- maksusuunnitelmien tekeminen
- monipuoliset asiakaspalvelutehtävät

Tehtävän kelpoisuusehto: Alalle sopiva tutkinto, esim. merkonomi tai tradenomi ja/tai kiinteistöalan koulutus.

Suomen ja englannin kielen taito on tehtävässä välttämätön.

Odotamme sinulta vastuuntuntoista ja kehittävää työotetta, kykyä itsenäiseen päätöksentekoon, hyvää paineensietokykyä ja joustavuutta. Toivomme myös, että sinulla on positiivinen asenne työntekoon, olet oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen.

Tampuuriosaaminen on sinulle eduksi.

Pääset osaksi monialaista työyhteisöämme, jossa tuetaan ammatillista kehittymistä ja annetaan kesätyöntekijälle vastuuta sekä vapautta monipuolisten työtehtävien toteuttamiseen. Saat myös kattavan perehdytyksen ja hyvät työsuhde-edut.

Kutsumme mahdollisesti hakijoita haastatteluun jo hakuajan aikana.

1