Hoppa till innehållet

Affärsverket foretagshälsanVad vi gör 

Företagshälsan Helsingfors är Helsingfors stads och dess företags egen företagshälsovård. Vi ansvarar för att producera företagshälsovård för ungefär 40 000 anställda.
Våra klienter är särskilt mångsidiga och intressanta, från musiker till metroförare. Vi betjänar dem såväl individuellt som inom arbetsgemenskapen och på ledningsnivå. Enbart välmående arbetstagare kan göra Helsingfors till världens mest fungerande stad.
Vi finns till för att Helsingfors ska må bra.

Vem är vi

Vid Företagshälsan Helsingfors arbetar en grupp på ca 150 yrkesmänniskor. Företagshälsovårdare, -läkare, -psykologer, arbetsfysioterapeuter samt rehabiliteringsplanerare formar företagshälsoteam, som fungerar som våra kunders partners. Sjukvården lägger särskild vikt på att sköta sjukdomar som äventyrar arbetsförmågan. Vid tidsbokningen och rådgivningen arbetar sjukskötare för mottagningen.
Våra verksamhetsställen finns på Helsingegatan i Berghäll. Personalen vid vårt eget laboratorium och röntgen deltar med sina egna specialiteter i att producera goda företagshälsovårdstjänster.

Arbeta hos oss

Hos oss får du göra arbete som är meningsfullt. Vi erbjuder goda möjligheter att utveckla och förstärka den egna kompetensen. Utöver trevliga arbetskompisar och en god stämning på arbetsplatsen är våra styrkor grundlig orientering, starkt yrkesmässigt stöd, utbildning som stöder kompetenser och mångprofessionellt teamarbete. Vi är en prisbelönt utvecklare inom företagshälsovården.

Låter det intressant?

Du kan bekanta dig med oss och våra öppna arbetsplatser via hel.fi-webbplatsen eller genom att kontakta oss direkt:

Eevamaija Tuovinen
överläkare
040 158 3837, eevamaija.tuovinen@hel.fi

Ritva Teerimäki
enhetschef
0400 395108, ritva.teerimaki@hel.fi

Sociala medier:
Twitter: @TyoterveysHki
YouTube: Työterveys Helsinki30.09.2019 15:54