Hoppa till innehållet

Kultur och fritidssektornVad vi gör

Helsingfors är dragkraftig stad full av upplevelser, saker att göra och möjligheter att delta. Kultur- och fritidssektorn erbjuder stadens invånare och besökare tillgång till konst, evenemang, kurser och hobbyn, utrymmen för verksamhet, platser och tjänster för motion, samt stöd för medborgarverksamhet.

Sektorn består av fyra servicehelheter samt förvaltningen. Servicehelheterna är bibliotek, kultur, motion och ungdomar. Vi 1 800 arbetstagare vid sektorn upprätthåller och förbättrar helsingforsbornas möjligheter till att leva ett gott liv och vara aktiva medborgare. I Helsingfors är det lätt och lockande att komma igång. Varje dag.


Vem är vi

Vår personal träffar du varje dag i bibliotek, museum, ungdomsgårdar och motionsställen runtom staden. Dem ser du arbeta i kulturhus och hör dem vid stadsorkesterns konserter. Likaså syns sektorns hantverk i flera av stadens kulturevenemang. Inom förvaltningen hålls maskineriet igång av experter inom förvaltning, ekonomi, HR och ICT samt inom utveckling, kommunikation och marknadsföring.


Arbeta hos oss

Kom och bygg världens mest fungerande stad tillsammans med oss! Inom kultur- och fritidssektorn får du göra meningsfullt arbete för stadsbornas och stadens besökares väl.


Låter det intressant?

Följ våra annonser om lediga arbetsplatser på Helsinkirekrys webbplats och i medier. Du kan också kontakta vår HR-tjänst på hrkuva@hel.fi27.09.2019 16:41