Hoppa till innehållet

RäddningsverketVad gör vi?

Vi arbetar för Helsingfors invånares och besökares säkerhet.

Vi bedömer olycksrisker i staden och försöker både förebygga olyckor och förbereda oss på olika slags olyckor och nödsituationer.

När en olycka inträffar är vi första på plats för att hjälpa. Vi ansvarar för stadens räddningsverksamhet samt akutvårdstjänster.

 

Vem är vi?

Vid räddningsverket arbetar ungefär 700 experter från olika branscher vid nio verksamhetsställen. Våra verksamhetsställen ligger runtom staden för att minimera dröjsmål vid nödsituationer, och för att hantera de olika stadsdelarnas individuella risker och särdrag.

För oss i räddningsbranschen är viktiga gemensamma värderingar medmänsklighet, professionalitet och tillförlitlighet, som styr vår verksamhet i alla situationer.

 

Vill du arbeta hos oss?

Kom och gör meningsfullt och värdefullt arbete med oss, och hjälp oss skapa ett säkert Helsingfors för oss alla.

Vi förhåller oss till vårt arbete som sig bör med allvar och ansvar, men vår kultur är också humor och rena rama jobbet.

 

Låter det intressant?

Låter det här som en plats för dig? Ta kontakt, och följ våra annonser om lediga arbetsplatser på Helsinkirekrys sidor. Mer information om de lediganslagna platserna fås av kontaktpersonerna som nämns i annonsen. Du kan kontakta oss per e-post på pel.rekrytointi@hel.fi.30.09.2019 15:40