Hoppa till innehållet

Servicecentralen HelsingforsIntresserar du dig för att arbeta med tjänster som är viktiga för helsingforsbor? Vid Servicecentralen Helsingfors sörjer vi om helsingforsbornas dagliga välmående genom att utveckla och genomföra mat-, telefon-, vård- och aulatjänster. Vi är ett affärsverk vid Helsingfors stad och partner med stadens sektorer och invånare.

Vi producerar mattjänster i skolor, läroanstalter, daghem och i vårdbranschens verksamhetsställen med över 100 års erfarenhet. Utveckling är vår styrka, och vi stöder en smidig vardag och välmående för helsingforsbor genom att utnyttja telefon- och välfärdstjänster som utnyttjar den senaste teknologin.

Vi vill bli bättre varje dag och producera tjänster som gör Helsingfors fungerande för alla stadsbor.

Hos oss arbetar cirka 1 500 proffs vid över 600 verksamhetsställen, bland annat som:

kockar
köksarbetare
kundbetjänare
sjukskötare
närvårdare
och tekniska experter.

Vi letar ständigt efter fler motiverade teamarbetare för mångsidiga uppgifter. Vare sig du är ett framtidslöfte eller en erfaren expert, sök ett jobb som intresserar dig genom vårt elektroniska system, och kom med i vår yrkeskunniga och trevliga grupp.

Vi erbjuder också varje år flera möjligheter till praktik. Fyll i den öppna ansökan så kontaktar vi dig för att hitta en lämplig praktikplats.

Blev du intresserad av jobben vi bjuder på?

Bekanta dig med våra lediga arbetsplatser eller ta kontakt:

Thomas Finell
Vastaava HR-suunnittelija
thomas.finell@hel.fi27.02.2020 15:59