Suoraan sisältöön

Päivätoiminta

Käytä kasvomaskia sosiaali- ja terveyspalveluissa

Suosittelemme 12 vuotta täyttäneitä käyttämään kasvomaskia kaikissa sosiaali- ja terveyspalvelujen toimipisteissä.

Lue lisää maskisuosituksesta Helsingin koronavirussivustolta.


Palvelualue eteläinen Helsinki

Kinaporinkatu 9 A, 00500 Helsinki 
Kartta ja liikenneyhteydet 
PL 7723, 00099 Helsingin kaupunki

Päivätoiminta Kinaporin Kammari ja Sointu tarjoavat yksilöllisen hoito- ja palvelusuunnitelman mukaista toimintakykyä ylläpitävää toimintaa ja on tarkoitettu kotona asuville iäkkäille ihmisille, jotka tarvitsevat säännöllistä tukea kotona selviytymiseen ja virikkeitä sosiaaliseen elämään. Päivätoiminnan kautta tuetaan myös omaishoitajien jaksamista ja tarjotaan heille mahdollisuus vapaapäiviin. Toimintaa järjestetään kahdessa vuorossa. 

Päivätoimintapäivän hintaan sisältyy aterioiden lisäksi kuljetus.

kuva: Aku Isotalo

Kinaporin Kammari 

Avoinna ma, ke, pe klo 8-16, ti, to klo 8-18

Kammarissa tarjotaan päivätoimintaa Etelä-Helsingin alueella kotona asuville yli 65-vuotiaille henkilöille, joilla on erilaisia toimintakykyä rajoittavia somaattisia sairauksia.

Toiminta on asiakkaiden toimintakykyä kokonaisvaltaisesti ylläpitävää ja sen tavoitteena on ikääntyvän ihmisen kotona asumisen tukeminen.

Ryhmämuotoiseen toimintaan kuuluu esim. aivojumppaa, kädentöitä, kuntosaliharjoitteita, ulkoilua ja yhdessä oloa. Asiakkailla on myös mahdollisuus osallistua palvelukeskuksen tilaisuuksiin.

Kinaporin Kammarissa käy päivittäin 15 asiakasta.

kuva: Aku Isotalo

Päivätoiminta Sointu

Avoinna  ma, ke klo 8-18, ti, to-pe klo 8-16

Sointu tarjoaa päivätoimintaa kotona asuville muistisairaille henkilöille kodikkaassa ja turvallisessa ympäristössä. Soinnussa käy päivittäin 15 asiakasta.

Toiminnan tavoitteena on asiakkaiden muisti- ja toimintakyvyn ylläpitäminen sekä kotona tapahtuvan hoidon ja omaisten jaksamisen tukeminen.

Ryhmämuotoiseen toimintaan kuuluu mm. keskustelua, muistelua, yhteislaulua, liikuntaa ja ulkoilua asiakkaiden tarpeen ja toiveiden mukaisesti.18.11.2020 11:47