Suoraan sisältöön

Työntekijäksi tai opiskelijaksi

Kuvassa on Myllypuron monipuolisen palvelukeskuksen osasto 3 henkilökuntaa suunnittelemassa retkeä asukkaille.

Työntekijäksi

Myllypuron seniorikeskuksessa työskentelee noin 130 terveydenhuollon ammattilaista ryhmäkodeissa, päivätoiminnassa sekä palvelukeskuksessa. Heidän lisäkseen on laitoshuollon ammattilaisia, ravinto- ja teknisen huollon työntekijöitä, toimistotyöntekijöitä sekä työllistettyjä työntekijöitä eri ammattialoilla.

Seniorikeskus tarjoaa monipuolisen työn ikääntyneiden parissa sekä mahdollisuuden toiminnan ja oman ammattitaidon kehittämiseen. Henkilöstön työhyvinvointia tuetaan itseohjautuvuuden ja valmentavan johtamisen keinoin, kattavilla täydennyskoulutusmahdollisuuksilla sekä henkilökuntakerho Myssyn toiminnalla.

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään seniorikeskuksessa, ota yhteyttä osastonhoitajiin.

Yhteystiedot

Ryhmäkodit Sinfonia, Sonaatti (lyhytaikainen hoito) ja Sointu
Marjukka Miettinen puh. 040 334 0718

Ryhmäkodit Samba ja Rumba
Mirja Kiiski puh. 040 334 0713

Ryhmäkodit Rytmi ja Tempo
Maarit Ristolainen puh. 040 334 0714

Ryhmäkodit Melodia ja Harmonia
Anne Alastalo puh. 040 334 0719

Ryhmäkodit Polkka ja Valssi
Sari Lönnqvist puh. 0403340715

palvelukeskus ja päivätoiminta
Anne Kupiainen puh. 040 684 5527

Lisätietoa

Opiskelijaksi

Sairaanhoitaja ohjaa opiskelijaa Motomed-polkulaitteen käytössä.

Myllypuron seniorikeskus toimii sosiaali- ja terveydenhuoltoalan opiskelijoiden työssäoppimisen harjoittelupaikkana. Valtaosa opiskelijoista on lähihoitaja- ja sairaanhoitajaopiskelijoita. Opiskelijoita tuetaan ja ohjataan ammattitaidolla  matkalla työelämään ja osa henkilökunnasta onkin aloittanut uransa talossa opiskelijana.

Seniorikeskus luo erinomaiset mahdollisuudet opiskelijoille tutustua kehittyvään ja korkeatasoiseen ikääntyneiden hoitoon sekä harjaantua työelämätaidoissa. Opiskelijalle nimetään työyksikössä oma ohjaaja, joka vastaa opiskelijan perehdyttämisestä ja ohjaamisesta. Opiskelijoihin halutaan panostaa ja kehittää opiskelijaohjausta opiskelijoilta saadun palautteen perusteella.

Harjoittelu- ja työssäoppimispaikat järjestetään yhteistyössä oppilaitosten kanssa. Opiskelija voi tiedustella omasta oppilaitoksestaan harjoittelumahdollisuutta Myllypurossa.

Yläkoululaiset suorittavat työelämään tutustumisjaksoja (TET) seniorikeskuksen viriketoiminnassa.

Yhteyshenkilöt

Palvelupäällikkö Annika Honkavaara puh. 09 310 3336725.09.2021 13:56